Jó érzés, ha úgy tűnik, az életed úgy alakul, ahogyan te szeretnéd... :) "fekete toll van nálam, s majd egyszer meglátom, hogy mit kezdjek magammal, mikor jól megbánom, pedig nem bántam meg semmit, sót nyaltam le sokszor, a kezemről de mindegy, úgy se lehetsz doktor..." Esti Kornél - Megrántom a zsinórt (szöveg)

Oasis - Supersonic

2011.08.28. 21:58

A tegnapi buli mondhatni túl jóra is sikeredett, a másnaposság most kezd este lassan elmúlni. Ilyenkor előkerülnek azok az ígéretek, miszerint egy ideig nem iszok, nem bulizok, persze ezeket meg én sem gondolom komolyan. A másik, hogy ilyenkor egy kicsit elfordulok a partizenéktől és nyugalmasabb hangzást keresek. A következő együttest úgy tudnám jellemezni, hogy a legrégebbi zene amit még én meghallgatok, és a legújabb amit apám még meghallgat. Érkezzen az angol Oasis-Supersonic.

Yves LaRock - Rise Up

2011.08.27. 19:48

 Ma este úgy hozta sors, hogy ismét partira kell hangolódni. Jöjjön az egyik kedvenc számom, ami soha nem fog nálam kimenni a divatból. Hangolódásra tökéletes: tánc, meleg, pörgés... Mindez over the rainbow.

T-Pain - "Take Your Shirt Off"

2011.08.26. 00:58

 Adományozzunk szegény gyerekeknek ruhát, vegyük le a pólónkat és táncoljunk egy nagyot. ,,Take ur motherfucker shirt off!" T-Pain remek hip hopja következik.

Russkaja - More

2011.08.26. 00:04

Kicsit irónikus ez az egész... eldöntöm, hogy orosz a következő hisz ma szinte csak azt hallottam... Az első ami eszembe jutott a Russkaja, ők elvileg egy osztrák banda, de van köztük orosz és magyar is, és  a szövegeik mondjuk 80%-a orosz. Felmegyek a honlapjukra, hogy mikor tudok legközelebb koncertjükre menni... épp most játszanak a SZIN-en :D Ahova tegnap hívtak.. :D :D Igaz nem mára, de akkor is! Kicsit őrültek, de lehet pont ezért szeretem őket?? :) "Szerintem meg az a hülyeség, amikor az emberek meg akarnak felelni a normáknak" .... 2:22 ...

Afrojack - Replica

2011.08.25. 00:01

 Folytatom az elektronikus maratont, most jöjjön egy Afrojack szám. Replikázzunk rá az eddigi zenékre ezzel a hét és fél perces számmal ami zúzós mint nyolc óra munka holnap a Tescoban és ütős mint a 230-ra leárazott fél literes pálinka...

 

Apocalyptica - Angel

2011.08.24. 22:34

 Nem tudom a részelteket, hogy kié eredetileg a szám, és hogy milyen sorozat(ok)ban szerepelt, de igazából nem is érdekel... :) Régi kedvenc, és szerintem hatalmas szám... Apocalyptica - Angel

Masaharu Fukuyama - Keshin

2011.08.24. 01:59

Tanjoubi omedetou Magdi! :) Azaz Boldog szülinapot Magdi! :) Ha Magdi szülinapja van, akkor valami japán nyelvűt kell választanom! Úgyhogy jöjjön Masaharu Fukuyama! :)

 

 Jelentem: I'm in the HOUSE! Laidback Luke ismét valami jót hozott össze, ezt a számot Nagy Tominak ajánlom : )

Stromae - Alors On Danse

2011.08.23. 14:40

Tavaly egész nyáron úgy buliztam erre a számra, hogy fogalmam se volt miről énekel, csak annyit értettem, hogy "Alors on danse". Most elolvastam a dalszöveget és egyáltalán nem a bulizásról szól, sokkal inkább a seperjük a problémáinkat a szőnyeg alá típusú dolgokról, aminek én nagy mestere vagyok...a klip hangulata teljesen megegyezik az én hangulatommal... "Alors on sort pour oublier tous les problèmes. Alors on danse..." (angol szöveg)

 Újabb nyári sláger, ezúttal egy kaliforniai-japán hip hop bandától. Ha valamire lehet, akkor erre lehet táncolni, imádom a hip hop táncot! Ja, és hogy mi a G6, ne kérdezze senki...

 A nyár utolsó hetéhez érkeztünk, szerencsére ismét visszatér az igazi nyári hőség, ezeket a napokat még ki kell élvezni! Koktél, pia kézbe, medence alám, napsütés fölém és jöjjön egy nyári sláger a Cote d'Azurről, Welcome to Saint-Tropez!

süti beállítások módosítása