Foo Fighters - The Pretender

2011.06.12. 23:36

 Minap néztem egy dokumentumfilmet az UFO-król, abban említették, hogy a második világháborúban a titokzatos légi jelenségre a "foo fighter" kifejezést használták. Maga a banda is innen vette át a nevét. Ezen a vonalon rögtön a The Pretender című dal ugrott be, úgyhogy íme: Foo Fighters - The Pretender. (szöveg)

Belmondo - Mikor

2011.06.12. 16:26

 Vannak kérdések, melyekre sosem kapsz választ... Vannak kérdések, melyekre nincs is... Belmondo - Mikor (szöveg) [később találtam, hozzácsapom: A szövegíró szerint: "A Mikor a fájdalmas szerelemről szól, a bizonytalanságról, az akadályokról, arról, hogy nem tudhatjuk, beteljesül-e egyáltalán ez a szerelem..."]

Harry Potter soundtrack

2011.06.12. 15:23

Következzen egy hatalmas klasszikus, a harry potter zenéje. Most készül a 7. rész második fele, de nálunk majd csak csúszva mutatják be. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én szeretem a Harry Pottert, olyan kis kedves és kreatív történet. Sok sok mesebeli dologgal és vicces szereplővel. Hallgassuk meg ezt a sejtelmes és mégis vidám egy másik világba repítő zenécskét.

 Eddig méltatlanul mellőzött együttes és szám... Emlékszem, síelés illetve snowboardozás közben, száguldás közben sokszor dúdoltam ezt a számot... :) Linkin Park - Somewhere I Belong (szöveg)

Kaye Styles - Survivor

2011.06.11. 23:57

 Egy régebben játszott kedvenc sorozatomból származik a mai zene, direkt a Szökés második évadához írták. A klipben is a forgatásról vannak képek. Íme hát Kaye Stayles - Survivor. (szöveg)

Egy kis gondolkodtatós zene Lovasi Andrással és a Budapest Bárral: 

Budapest Bár - Ne sírj kislány

SWEET NOVEMBER soundtrack

2011.06.11. 20:43

Néha valaki képes megváltoztatni minket, néha csak úgy jön valaki és felforgatja az életünket! A szerelem attól szép, hogy néha nem a megfelelő emberbe szeretünk bele, de mégis csodálatos, legalábbis addig a pillanatig.... de én azt mondom egyszer élünk és addig a pillanatig élvezzük ki nem? carpe diem emberek, carpe diem. Szóljon az édes november filmzenéje, ENYA (akit ugye amúgy is imádok) Only Time

Kiscsillag - Ha én lennék

2011.06.10. 23:56

 A számot minden bizonnyal sokan ismerik... Jelen pillanatban nem vagyok túl lelkes (mazoizmus, yeah!), így a lötyögős verzió jön most, bár a lelkeset is bárki megleli youtubeon... Kiscsillag - Ha én lennék (szöveg)

Hybrid - The Formula of Fear

2011.06.10. 23:41

Véletlen találtam ezt a számot.

 

Suede - Can't Get Enough

2011.06.10. 22:06

 Egy kis péntek esti lazulós zene destruktív klippel:

Suede - Can't Get Enough (szöveg)

Black Swan soundtrack

2011.06.10. 17:22

Akkor most következzen a 2010-ben bemutatott amerikai pszicho-thriller, misztikus dráma, melynek rendezője Darron Aronofsky, főszereplője Natalie Portman, Vincent Cassel és Mila Kunis. Szeretem a thrillereket és szeretem a balettos filmeket. Ez a film nekem nagyon tetszett. Natalie Portmant nem lehet imádni a Leon a Profi óta, gyönyörű és karakteres színésznő. Megkapta a legjobb női főszereplő Oscart is... A zene illik a film hangulatához és igazán nyomasztó, illik az én jelenlegi hangulatomhoz is, de persze szép is nagyon szerintem. Ha ettől a pasikat jobban megmozgatom van benne egy lezbi-jelenet is :_P Halljuk Vitaliy Zavadskyy-t!!!

 

The Benefits - Physical

2011.06.09. 20:44

 Egy kis latino muzsika..természetesen MR2-es :)

The Benefits - Physical (szöveg)

 

Regina Spektor - On The Radio

2011.06.08. 23:53

 Amiért ellopják a többiek a zenéimet/előadóimat, "bosszúból" kiteszem ezt a számot! :D Regina Spektor - On The Radio (szöveg)

Ez itt a reklám helye: Heineken..nézd és élvezd ;)

The Asteroids Galaxy Tour - The Golden Age (szöveg)

Chrno Crusade

2011.06.08. 21:50

Újabb animével szeretnélek elkápráztatni titeket, remélem senki nem haragszik. A legszebb dal és a legszebb történet. A lány, ha lenyugszik a nap, meghal és ez ellen egyikük sem tehet semmit... A történet 24 részben van fantasztikusan felépítve, az endingből láthatjátok az utolsó rész utolsó 5 percét. Még soha nem tudtam úgy meghallgatni ezt a számot, hogy ne sírjam el magam. Most erre is van szükségem. Talán nektek nem ad annyit, mint nekem, de a zene szerintem mindenkinek gyönyörű...

Supernem - Azvilág

2011.06.08. 16:54

 Már volt nemrég egy Supernem szám, de ennek is itt a helye.:) (szöveg)

Huecco - Dame vida

2011.06.07. 20:58

 Képzeljen el mindenki egy focilabdát, ami rugdosás közben összegyűjti az energiát, és ha besötétedik, bele lehet dugni egy izzót, és világít... Az elmaradottabb részein a Földnek, ahol a gyerekek egész nap rúgják a bőrt, nagyon hasznos lenne egy ilyen eszköz. És mivel ezt már feltalálták, ezért a következő videoklip ennek a reklámozását hivatott biztosítani, tele világsztárokkal! Amúgy a labda neve sOccket, a zene pedig: Huecco - Dame vida (szöveg)


 

Oasis - Wonderwall

2011.06.07. 10:31

A két éve feloszlott Oasis együttes legismertebb és most már legendás dala: 

Oasis - Wonderwall (szöveg)

Califorgia

2011.06.06. 23:05

Visszatértem és egyből megosztok veletek egy régi nagy kedvenc sorozatot, amiből ha tehetitek nézzetek meg egy-két részt mindenképp... most megy a 4. évad az amcsiknál. Az  emberek mindenhol imádják, bár az egyházak a betiltásáért küzdenek. Szerintem fantasztikus, mókás és hatalmas életfilozófiája, hogy az élet a sexről szól és pont. :_D Ez a kis opening remélem meghozza a kedveteket hozzá.

 Azt hiszem, mindenki tudja, hogy mire gondolok, ha azt mondom, hogy funksoulbrothercheckitoutnow... :) Ez a zene is elég sokat-játszott, én még anno a FIFA 99 zenéjeként szerettem meg, és azóta is hallgatom sokat... :) Fatboy Slim - Rockafeller Skank (szöveg)

süti beállítások módosítása