Kiscsillag - Olajoshordó

2011.11.03. 08:59

 Az első Youtube-komment mindent elmond: " 5 évesem előbb látta a Minimaxon, mint én itt. Napokig: Olajoshordóóóó, olajoshordóóóó... (egyszer látta csak, ennyit jegyzett meg belőle :D)" :) Az „Olajoshordó" a november 4-én (HOLNAP!!!) megjelenő új Kiscsillag-album, a „Néniket a bácsiknak!" második lemezelőzetes dala, mely egy gyermekeket segítő karitatív program, a Zenével a gyermekekért keretében íródott. A kezdeményezés a Minimax, a Megamax és a hazai zenei élet képviselőinek összefogásából született, melynek célja, hogy olyan alapítványokat támogasson, amelyek sok kis gyerkőcöt segítenek egy jobb és boldogabb jövőhöz. Az Olajoshordóval a zenekar a Bátor Tábor Alapítvány munkájára szeretné felhívni a figyelmet.
"A szív olyan erős és strapabíró, mint egy olajoshordó..." by Lovasi András
Mindenki nézze meg még ezt a videót is: A Kiscsillag és a Bátor Tábor Alapítvány valamint Így készült a klip Na de jöjjön végre a zene is! :)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása