Serj Tankian - Empty Walls

2011.05.31. 23:59

 Bizonyára mindenki ismeri a System Of A Down zenekart, így Serj Tankiant is, az énekest. Bámulatos tehetsége van. 4 és 5 oktávnyi hangot tulajdonítanak neki, ami annyit tesz, hogy képes 32 és 40 hangot énekelni. Nem semmi teljesítmény. Másrészről Serj Tankian az énekesen túl költő, drámaíró, producer, politikai aktivista és még sorolhatnám. Szimpatikus benne, hogy elítéli a "sztárság" intézményét, szerinte ez időpocsékolás és csak arra jó, hogy a pletykák tönkretegyék az ember személyes kapcsolatait. Ebben mindenképp van valami. A klipeit nagyon szeretem, sokatmondóak, a szövegei mélyek és elgondolkodtatóak. Kár is a szót szaporítani, íme : Serj Tankian - Empty Walls (szöveg

(Sajnos a kiadója letiltotta youtubeon a videó beágyazás lehetőségét, így nem tudtam kirakni az offical videót, de el lehet érni itt. Érdemes a klip miatt megnézni.;-) )

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása