"Light me up a cigarette and put it in my mouth
You're the only one that wants me around
And I can think of a thousand reasons why
I don't believe in you, I don't believe in you and I"

Milow - You Don't Know

2013.01.27. 10:53

Milow kiadta második kislemezét You Don't Know t, amely elérte a harmadik helyet az Ultratop 50-en. 2008-ban feldolgozta a Ayo Technology című számot, amit eredetileg 50 Cent, Justin Timberlake és Timbaland rögzített. Az új szerzemény hatalmas szenzáció lett az Interneten: 43 millió lejátszás a YouTube-on

Képzelt Város - Papírhajó

2013.01.26. 17:00

A Képzelt Város egy 2005-ben alakult zenekar. Azóta számos tagcserén esett át, és közben hat tagra bővült.

Elég jól körülírható a zeneisége, megszólalása és szövegvilága, csupáncsak közel járnak a tökéleteshez, talán még az élmezőnyből is kiemelkednek. Zenéje abban tér el a megszokottól, hogy a gitárok mellett a billentyű és a cselló is domináns szerepet játszanak, és ez teszi igazán jellegzetessé a hangzásvilágot.

Albumaik ingyenesen letölthetőek a honlapjukról: www.kepzeltvaros.hu

Andain - You once told me

2013.01.26. 12:50

A Mavie Marcos és Josh Gabriel által 2000-ben alakult Andain formáció.

Első kislemezük 2002-ben jelent meg, melynek címe Summer Calling volt. Egy évvel később Marvie megírta a Beautiful Things című dalt. A dalhoz DJ Tiesto készített remixet, mely a 2003-az év egyik legnagyobb clubslágere lett.

A visszatérésre egészen 2011-ig kellett várni, ekkor jelent meg a Promises című daluk és videoklipjük.

Solomun - Kackvogel

2013.01.25. 17:57

Nagyon vicces klip készült a Solomun 2012-es számához a Kackvogel-hez. A zene miatt indítottam el a videót, de muszáj voltam végig nézni.

Mulan a Walt Disney Pictures 36. egész estés animációs filmje, amely egy ősi kínai történetet, Mulan legendáját eleveníti fel.

Az ősi kínai legenda hősnője, Mulan, amikor az országot megtámadják a hunok, idős beteg édesapja helyett bevonul a hadseregbe. A csatában ő az, aki bátorságával megfutamítja az ellenséget. Csakhogy a harcban megsebesül, így ország-világ előtt kiderül, hogy a hős katona – lány!

Legjobb zene (jelenet) a film alatt:

Alt-J (∆) - An Awesome wave

2013.01.24. 21:20

Az An Awesome Wave az Alt-J nevezető brit formáció debütáló lemeze.

Számlista:
01. Intro - 00:00
02. Interlude I - 02:37
03. Tessellate - 03:50
04. Breezeblocks - 06:52
05. Interlude II - 10:39
06. Something Good - 11:56
07. Dissolve Me - 15:34
08. Matilda - 19:34
09. Ms - 23:22
10. Fitzpleasure - 27:22
11. Interlude III - 31:02
12. Bloodflood - 31:54
13. Taro - 36:04

"Előzetes fintorgásunk akár megalapozottnak is tűnhet eleinte, hiszen az An Awesome Wave valóban nem mentes az olyan okoskodásnak tűnő húzásoktól, mint a geometriai formák, matadorszakszavak, Robert Capa és a pi-szám emlegetése – nem véletlenül sütötte el a Guardian előszeretettel a boffin rock (kb. tudósrock) kifejezést az Alt-J-jel kapcsolatos híreiben. Nem kell azonban végletekig nyűni a dalokat ahhoz, hogy hamar rájöjjünk: nem ezek az apróságok teszik ezt az albumot a 2012-es év legokosabbjává. Sokkal inkább a finom archaizálás, a teljesen különböző struktúrájú dalok egységbe öntése – ezeket észrevéve már egyáltalán nem kínos elragadtatottság azt mondani, hogy a helyesen május végére időzített lemez az egyik legszebb és legkülönlegesebb is volt tavaly." / Lángoló Gitárok /

Személyes kedvencem : Tessellate - 03:50

Már sokat hallottam, de most az MR2 facebook-oldalán találtam, és alatta két komment, az első szerint borzalmas és az illetőnél az énekes elvágta magát, míg a második szerint ez a jó száma, és az eddigiektől falra mászott... Hááát, én nem vagyok jó a falmászásban, de a második kommentelővel vagyok egy hullámhosszon... :)

Csak jó lehet,  Apocalyptica és Adam Gontier (Three Days Grace) közös zenéje.

Eicca Toppinen így nyilatkozott erről a számról egy interjúban:

 "I wrote some of the lyrics to "I Don't Care." Max Martin wrote most of the lyrics, though. The song is about a fantasy and not about anyone in particular, but I think everyone can find a sense of truth in the lyrics."

Woodkid - Run Boy Run

2013.01.23. 18:58

Egy felettébb igényes zene, egy felettébb igényes klippel. A szöveg meg méllyebb mint gondolnánk.


Egyetlen hátránya az előadó bandának, hogy kevés száma van, jelenleg összesen 5, DE ez megváltozik február 4-én, mikoris megjelenik az új albumuk!! Alig várjuk.

szöveg

Élvezzétek hát! 



Kispál és a Borz - Űrrock

2013.01.23. 16:44

...s elkezdi megint kipakolniiii, és posztol, mert lelkes amilyen volt... még régen, a Daily Music Bloooog...... :)

The Twist zenekar - Szűcs Krisztián (HeavenStreet7), Ábrahám Zsolt (HS7) és Ács Oszkár (Amber Smith) szupergroupja. A zenekar első lemeze 2010 decemberében, Live Through The Cool címmel jelent meg.Az albumon szerepelnek többek között, a tavaly a rádiókban igen gyakran hallott The Original, illetve a Watching The Good Life című számok is.

Ábrahám Zsolt, Ács Oszkár, Szűcs Krisztián - s akkor még - Szőcs Gergő csapata feldolgozásokat játszó hobbiformációként indult 3 évvel ezelőtt, de az első saját szerzemények nyilvánvalóvá tették, hogy ez korántsem marad puszta hobbi. A fiúk „anyazenekaraikban” és vendégszerepléseik alkalmával (Heaven Street Seven, Amber Smith, Időrablók – Yonderboi, Neo) sok mindent megvalósíthattak már, de a The Twist másra született.

 

Nemrég ellátogatott hazánkba a Keane, fergeteges élményt hagyva maguk után.

"A kérdés már csak az, hogy miért volt nagy szám ez az egész? Ennyi ember előtt bármelyik MR2 zenekar játszik egy fesztiválon, ők is össze tudnak állítani egyenletesen jó setlistet. A Keane tegnapi műsorában azonban voltak apró plusz dolgok, amelyek összességében eljuttatták az üzenetet mindenki agyába: itt egy világhírű bandáról van szó. Ez baromira nevetségesen, giccsesen hangzik. Tudom, miért kell csak azért majmolni őket, mert külföldiek? De az, hogy Tom egyetlen hangot sem tévesztett el a bő másfél óra alatt (fotósunk meg is jegyezte, hogy ő „az a fiú, aki képtelen hangot téveszteni”), az hogy kifogástalanul szólt a hangosítás, az hogy a közönség egyszerűen nem volt hajlandó abbahagyni a tapsot két dal között, az minden eddig feltett költői és egyben bugyuta kérdésemre választ ad."

Itt van két kedvenc számom az együttestől:

Keane - Crystal Ball

Keane - Is It Any Wonder?

Brandon and Leah - My Party

2013.01.21. 14:28

A "The Client List" egyik betétdala...

Crystal Castles - Suffocation

2013.01.21. 09:25

A Crystal Castles egy elektronikus zenét játszó együttes Kanadából, a banda 2004-ben alakult. Tagjai: Alice Glass és Ethan Kath.

Legtöbbször az érzelmek dominálnak zenéikben.

 

süti beállítások módosítása