A tegnapi koncert hatalmas volt! Ismét megbizonyosodtam róla, hogy az Esti Kornél az egyik, ha nem a (jelenlegi) kedvenc együttesem... Folytatva a melankóliát, de sok energiával!

"Nem akar, nem akar semmit!
Szeretném szeretni, de nem megy!
Boldogság, te kurva!
Én úgysem foglak megkefélni újra!"

Corina - Munky Funky

2012.02.12. 11:46

Az esti buliban jól jött a bejegyzés, ami tájékoztatott minket a nyertes dalról, ezt itt külön szeretném megköszönni hogy nem kellett a buli közepén keresgélni hogy ki is nyert...

A buliban megharapott egy zombi hajnalban, elég durva hatása van már ilyen rövid idő alatt is. Szóval csak óvatosan...

 Why Does My Heart Feel So Bad?

Vége. Lezárult az Euróvíziós Dalfesztivál selejtezője és a nyertes a (dobpergés) a Compact Disco. Az én szubjektív véleményem szerint _megérdemelték_, bemutattak egy tökéletesen összerakott számot. Mind szövegben, előadásban és rátermettségben ütik a maximumot, egyértelműen van esélyünk. Persze jöhetnek a negatív visszhangok, hogy az Eurovízió már előre le van zsírozva, és nem szavaznak az emberek olyan ország küldöttére amelyikkel nem szimpatizálnak,erre azt kell mondanom, hogy a tökéletesség utat tör magának. Egy középszerű és egy "jó, elmegy" típusú számra ez az előítéletesség tényleg helytálló lehet és nem nyúlnak a telefon után, de egy magas színvonalú előadást nem hagynak az emberek a porban hanem felemelik, hogy fényesebben csilloghasson és több embert beragyoghasson erre jó példa a tavalyi győztes Azerbajdzsán, a Compact Disco már bebizonyította, hogy képes rá. Mi szurkolunk nekik! (szöveg)

 



 

Maroon 5 - She Will Be Loved

2012.02.11. 10:51

 Tegnap estére már alakult a kedvem, így jöjjön a 2 napja megígért melankólia, egy tegnapi tehetségkutatóból észbe jutva... Maroon 5 - She Will Be Loved (szöveg)

Észre kellett vennem, hogy ezt még nem is mutattam. A szövege is nagyon bejön, eltekintve attól, hogy én mindig megjegyzem a lányok nevét elsőre. :D

 A mai nap nagyon jóra sikerült, gondtalanul ugráltam (az új futócipőmben), mint a kislány a klip elején... De a nap vége ki tudja, mit tartogat (klip vége)... :) Skrillex - First Of The Year (Equinox)

Egy kommentet idézek: ,,amikor ilyeneket csinál valaki, mint ez a dal, azt hívjuk úgy: alkotás"


 

Kedvesem, jöjj velem... pá ráppámpám.

 A mai nap tök jól alakult, így egy kicsit pörgősebb szám jöjjön, majd folytatom a melankóliát holnaptól... :) blink-182 - All The Small Things

 Futós zene

Queen - We Will Rock You

2012.02.09. 18:07

Egy kis nosztalgia mindig mosolyt csal az arcomra...főleg ha egy régi kedvenc számom pörög egy 35 éves bakelit lemezen :)

 Queen - We Will Rock You

Moby - Be The One

2012.02.08. 21:42

 Moby számot már többször posztoltam (általában melankót, és ez sem túl happy)... És most jöjjön még egy, a klip azt hiszem nem official, de szerintem nagyon üt, nézze mindenki!   Moby - Be The One   A szövege pedig nagyon egyszerű:

I'll never see what you wanted...love
I was the hell that you needed...oh
I was the one when you needed love,
I was the one when you needed love

Cleo Sol - High

2012.02.08. 16:12

Ez a zene pont a Petőfi rádióból van, nem tudom hogy találtak rá, de nagyon jó.

Szerző: Halva

Szólj hozzá!

Címkék: uk cle sol

Szarjunk bele a világba! A végén úgyis mind meghalunk, nem-e?! :D :D Dede! :D Most igazán kedvem lenne elmenni egy jó kis roma partyba, jó kis roma muzsikát hallgatni, és ropni a táncot!  :D 

"Csak rázzad baby, ne szégyelld a tested,
És egész este mindenkit flashben,
Valamikor téged is elöntött a láz,
Ez a piszkos, gettós, gypsy tánc"
 

 

ByeAlex - Csókolom

2012.02.07. 23:47

 Egy pár napja már itt figyel felírva a szám... És most posztolódá vala (úgyis melankólia van)... ByeAlex - Csókolom (szöveg)

És azoknak mit ajánlasz, akik már szeretnek, de olyat szeretnek, akit nem kéne? 

The Beatles - And I love her

2012.02.06. 23:39

Azoknak is ajánlom, akik még nem tudják, kit kell szeretni.

I REALLY miss that pussy!!!

Copy Con - Lapulok (a fűben)

2012.02.06. 15:17

 Bő 11 órával ezelőttig nagyon jó volt ez a hosszú-hétvége... Azóta meg......most max a hóban... Copy Con - Lapulok a fűben (szöveg)

süti beállítások módosítása