Caro Emerald - Back It Up

2012.11.25. 19:43

Caro Emerald holland jazz énekesnő, 2009 nyarán debütált a Back It Up slágerrel. Eddig egyetlen albuma jelent meg, a Deleted Scenes from the Cutting Room Floor 2010 januárjában, mely 30 hétig vezette a német lemezeladási listákat, és hatalmas sikert hozott neki Európa nyugati részén.

Elragadó - egy szóval jellemezve.

Az egész klip már az elején tökéletes, aztán megjelenik benne egy gyönyörű lány, onnantól nem lehet elkapcsolni. Ráadásul még angol felirat is van azoknak, akik valamilyen okból nem tudnak lengyelül. Hallgassátok meg, nézzétek végig, nem bánjátok meg :)

Little Boots - Shake

2012.11.24. 08:35

Victoria Christina Hesketh egy brit elektropop stílust képviselő dalszerző és énekesnő. Ismertebb nevét (Little Boots) egy barátjától kapta, aki gyakran utalt kicsi lábméretére.

Erykah Badu - Appletree

2012.11.23. 08:27

Erykah Badu, eredetileg Erica Abi Wright, amerikai  neo-soul/rnb énekesnő. A nemrégiben megjelent Before The Music Dies dokumentumfilmben a mai, halálán lévő zenei életről beszél.

Első albumáról a Baduizmról az Appletree gyorsan népszerű lett. Ha tetszik hallgassátok meg az On & On-t is.

Mostanában nagyon jól esik...

Country beütésű bájos kis popdal hamar népszerű lett az Edward Sharpe & The Magnetic Zeros-tól.   A Home a slágerlisták mellett, számtalan tévésorozatban felbukkan. 

Az album címe: Up from below (Community Records, US, 2009)

Az eredeti nem tetszik, de ez nagyon bejön....

Suhancos - Jól

2012.11.21. 14:00

Kőházy Ferenc elmondása szerint egy alkalommal barátja Szabó Balázs stúdiójában ülve ribizlipálinkát fogyasztottak és próbaként FankaDeli rappelt Balázs egyik dalára. Ez indította útjára a Suhancost. A Suhancosnak két albuma született: Üzenetrögzítő, Jól tévedni emberi dolog. Hallgassátok meg a Jól-t.

Zséda - Hűtlen feat Majka

2012.11.20. 20:53

Négy év várakozás után megjelent Zsédenyi Adrienn Ötödik Érzék albuma, amin hallgató egy különleges duett Majkával. Ez Zséda ötödik nagylemeze, amivel jubileumát ünnepli.

A tegnapi számról jutott eszembe... :D

Egy kicsit vidámabb hangvétel felé evezek... :) A dal 2010-ből lehet ismerős sokaknak...

Roisin Murphy - Overpowered

2012.11.19. 00:01

Sokaknak az énekesnő a Moloko-s évekből ismert. A Forever More ostromolta a dance listákat. 2003-ban el is indultak turnézni, érintve a budapesti Hajógyári Sziget nagyszínpadát.

A tûzvörös haj után az újra szõke díva a címadó, Overpowered címû dal klipjében, extravagáns ruhakölteményben pózol a WC-n, fogkefével a szájában, egy halom szennyes ruha mellett. Az Overpowered sokkal populárisabb hangzású.

süti beállítások módosítása