Modestep - Sunlight

2011.12.11. 23:59

... a zene nagyon adja...a klip pedig egyenesen meredek....

 

Ismerős a csaj? Előfordulhat...ő Mallory a Született Gyilkosokból. A film is király, a csaj is király! Imádom, ahogy zúúz :)

"I'm spinning around the room and I can't sleep
Your little girl wants to ffffffffff "

 

Régebb óta tetszik már az ilyen zene, de nem tudtam, hogy mi is ez, de mostmár végre tudom :D JUNGLE :)  Az eredetijét is nagyon szerettem, éjjel nappal hallgattam, de azt hiszem ez a feldolgozás is így fog járni.... Louder!!!!

 

Battlefield 2 Theme song

2011.12.10. 09:19

Ma disznóölésre megyek, nekem ez lesz az első, és úgy érzem mintha harcba indulnék. Ezért küldöm most a kedvenc játék-zenémet.

 Ma volt szerencsém megtekinteni itthon egy Jekyll és Hyde átdolgozást, amely bár "amatőr" produkció volt, valami hihetetlen jóra sikerült, és nem várt közönségsikert is aratott. A főszereplő (Szeleczki Ádám) hatalmasat alakított, de engem Lucy is nagyon megfogott, így ma az ő énekét posztolnám, melyet talán mindenki ismer, bár az kétséges, hogy mindenki tudja-e, hogy a Jekyll és Hyde-ban hallható... A szöveg mindenesetre hatalmas, ez nagyon nagy: "Engem nem nézni kell,/ Érezz, ha van mivel"... :) Szóljon a Férfi kell! c. szám Janza Kata előadásában.

Mike Candys - Together Again

2011.12.09. 17:43

Már elkezdődött a nagyszerű és sokak által imádott zh és vizsgaidőszak, ki hol jár...  nekem már 1 hetem sincs hátra...de az biztos, hogy ilyenkor is kell egy kis lazítás! Heti 1 buli belefér, úgyhogy indíts! Partytime :)

Aggro Santos - Candy

2011.12.09. 10:25

Ne féljünk a cukros bácsitól!

 "...I'm a lover, I'm a hexer, I'm a queen
I'm the ruler of emperors and kings
I'm a woman who won't play by the rules
I'm a lover who never plays it cool..."

 DJ Tituszt szeressük, ezért a Chip-Chip Chokast is, de mivel Charlie-t mindenki ismeri, és DJ Hentesch is darabolt már sokaknak, így egy másik számot kerestem, és mivel 2 napja hallgatok CCC-t, ezért találtam is... Nagyon szépen szétszedi az összetett szavakat, melyek így teljesen új értelmet nyernek... :) Mert "A száj: hagyomány, a farkas: éhes... az élet: érzés, a halál: fej, a cipő: kanál, a csiga: lépcső, a fog: gyökér..." és még sorolhatnám... :D Hallgassa mindenki! Chip-Chip Chokas - Föld: Gömb (Tokyo)

 Az ausztrál The Axis of Awesome bebizonyítja, hogy a popslágerek javának eljátszásához elegendő négy akkord. De néhány tucathoz biztosan.

Már hivatalos klip is készült...

 Ezennel bejelentem új kedvenc számom van..illetve nem is szám hanem musical, mégpedig a Jézus Krisztus szupersztár eredeti '73-as verzióban. Már láttam régebben is de csak most értem meg rá teljesen h megértsem mit is jelent. Most a számomra legkedvesebb részletét szeretném veletek megosztani.

Jesus Christ Superstar Gethsemane

Andrew Lloyd Webber (író) tiszteletére rendezett koncertsorozaton is felhangzik ez a dal..naggyon ütős!

Andrew Lloyd Webber Celebration Gethsemane

Shakira - Ojos Así

2011.12.08. 18:21

Ezt mostanában találtam, de teljesen magával ragadott... régen hastáncoltam és eléggé hiányzik és ezt látván, úgy gondolom ideje újra foglalkozni vele! :) De maga a dal is tetszik, nagyon sok erő van Shakira hangjában, ami a spanyol nyelvvel és a hastánccal párosítva elég jó! :)

Lazításképp hallgassátok meg ezt. Nehéz volt tőlük számot választani, szóval ha tetszik, még küldök :)

 ...hát most eléggé megvan a hangulatom.... :)

Koncz Zsuzsa - Mr. Alkohol

2011.12.07. 17:34

Megeshet, hogy ma megint inni kell, ezért szóljon egy dal Mr Alkoholról. Ti is jóban vagytok vele, nem?

"Hol van az a lány, aki tudja, hogy mitől lennék boldog újra?
Hol van az a szép, ami nincs már, a szívem csak téged vár!
Mindig ugyanúgy csak várlak, én keresnélek, de nem talállak!
Eljön az a nap, mikor itt leszel, és én nem engedlek el"

Bikini - Fagyi

2011.12.07. 14:19

 Nehéz a dolgom, mert Ha volna még időm, Helyet adnék olyan Közeli helyeken játszott számoknak, mint a Lóhere c., bár talán akkor Áruló lennék, s nem tudom, Ki vinné haza Indokolatlan jókedvvel a Legyek jó-t, miközben ilyen Széles-tágas a tér; de mivel több Aranyalbumos számcímet nem tudok belesűríteni a mondatba, kiderül, hogy valójában Ezt nem tudom másképp mondani... :) Valahányszor Bikini koncerten voltam, a kedvenc számomat sosem játszották, így most posztolom, bár számomra ez Olcsó vigasz... :) Bikini - Fagyi (szöveg) "Mert nyalni csak úgy lehet, ha élvezzük az ízeket..." :)

Szerző: Plota

2 komment

Címkék: rock fagyi bikini

 ....a zene fiatalkorom hajnalán ment nagyon.... jól tolja benne a tag.... :D

Mielőtt elmúlik az év, emlékezzünk meg erről a nagy emberről, aki 200 éve született és még a Tom&Jerry-ben is játsszák a zenéit.

(https://www.youtube.com/watch?v=d1rJvs46a5g&feature=related)

Kovbojok - Télapó

2011.12.06. 14:19

 Csütörtökön gyertek ELTE Mikulásbuliba! Ott lesznek ők is!

süti beállítások módosítása