Three Days Grace - Break

2011.11.13. 19:01

 Elég volt egyenlőre a jóvilágból, túl sokat posztoltam magyar előadóktól, pedig én eredendően külföldi punk-rockot hallgatok.... és még persze sok mást is, de az a kedvenc... nagyon nehezen született meg a döntés, melyik Three Days Grace számot válasszam... :)

2Pac - Changes

2011.11.13. 18:41

Egy igazi klasszikus következik! 2Pac legtöbb szövege a gettóról, az erőszakról, a rasszizmusról és más egyéb társadalmi problémákról szól, ez meg főként arról, hogy mindezen lehetne és kell is változtatni! Ezzel teljesen egyet értek :) Elsőként magunkon kell változtatni, aztán megválthatjuk a világot! :D

"We gotta make a change...
It's time for us as a people to start makin' some changes.
Let's change the way we eat, let's change the way we live
and let's change the way we treat each other.
You see the old way wasn't working so it's on us to do
what we gotta do, to survive."

 

Melanie Fiona - Monday Morning

2011.11.13. 16:05

Egy dallamos kis szám most vasárnap délutánra.

 Ma vezettem hazafelé, és a rádióban meghallottam ezt a számot, és akkor eldöntöttem, hogy ez lesz a mai zeném... :) Mark Ronson & The Business Intl. feat. Boy George - Somebody To Love Me (szöveg)

Feeder - Feeling a moment

2011.11.13. 00:01

 Az utóbbi hetekben-hónapokban talán kicsit elfelejtettem milyen jó mikor az ember az adott pillanatnak él és maximálisan kiélvezi azt, nem gondolva semmi másra, főleg nem a rossz dolgokra. Az ilyen pillanatokért érdemes élni, pont ez jutott eszembe nem rég a forró medencében hanyatt feküdve, a sörömet kortyolgatva és a csillagos eget bámulva. A zene egyébként a Gól című filmből van, ajánlom mindenkinek.

 Pár nappal ezelőtt fedeztem fel a Nyers elnevezésű együttest, Czutor Zoli egykori zenekara, és ez a szám nagyon megtetszett.... persze a "Bírlak" se rossz...és a többi se... :)

 Tegnap találtam meg ezt a kampánydalt... Szerintem jól összerakták... :) Karsay Dorottya énekel, aki egész jól nézne ki, ha hosszú lenne a haja... :D (Szöveg) Nem tetszik a rendszer... Neked tetszik?!

[Másoknak is feltűnt, hogy az elején, a "Nem tetszik"-es résznél a háttér visszafelé mozog, míg a végén, az "Az tetszik"-es résznél meg már előre...? :) ]

Gunther - ding ding dong

2011.11.12. 19:06

Feltétlenül hallgassátok meg, nézni nem kell :)

Dominator 2011 Anthem

2011.11.12. 18:04

Itt az ideje egy újabb fesztiválajánlásnak! A "Hell on earth" és "Nirvana of noise" szlogenek szerintem már elég sokat elárulnak a fesztivál hangulatáról.... ez egy hardtechno fesztivál a javából :) Hollandiában (vajon mért? :D) rendezik meg minden évben valamikor nyár közepe felé. Én mindenképp ki szeretném próbálni, elég durva lehet :D

Paul Kalkbrenner - Azure

2011.11.12. 03:17

 Ez nyugtat meg így negyed négy fele...

Kaukázus - Lift (MR2 Eleven)

2011.11.11. 23:11

 Vigyázat, halálosan fájdalmas szóvicc következik! :) 2011.11.11 11:11pm van... Az MR2 Petőfi Rádiónak meg ugye van egy Eleven nevű műsora... :D (Remélem, fájt... :D) Lényeg a lényeg, ebben a műsorban adták le a Kaukázus 2008-as Sziget-koncertjét, melyről most a kedvencemet, a Lift c. számot posztolnám... :) Kaukázus - Lift (szöveg)

 Merj odamenni : )

 Ma estére egyedül maradtam a koli szobában.... a többiek koncerteznek ( perszehogy ilyenkor nem tudok menni, és ilyenkor nincs pénzem ), pasiznak.... így a ma esti programom egy jó kis film....a Ponyvaregényre esett a választás....még lehet csatlakozni.... :)

 

Mesélhetnék, hogy mit énekelnek, de nem tudok lengyelül, ez az igazság.

Kex - A hetedik

2011.11.10. 23:59

 Minden bizonnyal az én szégyenem, hogy nem tudtam, ez eredetileg egy József Attila vers (vicces, mert egy másik J.A. feldogozáson gondolkodtam)... Az viszont már az én erényem, hogy ez így ide kikerült, ugyanis nem mai darab, a Kex együttes 1969-71 között zenélt(Mo.-on az első kétnyakú gitáron játszót is ők adták)... Megnézésre javaslom még a hasonló című filmet is (bár a témához nem kapcsolódik, csak beugrott most)... :) Kex - A hetedik (szöveg)

Néha-néha elkap az arab világ iránt érzett szenvedélyem :D Főleg amikor úgy néz ki, hogy egy fél évre újra ott fogok tartózkodni!

Belmondo - Egy kicsikét

2011.11.10. 22:54

 Hát....mivel a Mikor c. szám már posztolva volt.... így jöjjön egy másik Belmondo zene...nem is baj, jelenlegi állapotomban úgyis "egy kicsikét hulla vagyok..." :)

Rock you like a hurricane...

Most egy nagyon jó előadót láthattok, szinte sajnálom hogy nincs 200 millión a nézettsége.

 Egyik szerkesztő-társam azt mondta anno, hogy ez túl populáris szám... De nem baj, én nagyon szeretem! :) Zagar - Wings of Love (ft. Underground Divas) (szöveg)

süti beállítások módosítása