Kiscsillag - Vackolj belém

2011.11.06. 23:50

 ...azért jó volt a ma hajnal...

 

Karányi - Hazaút

2011.11.06. 21:57

 Kapálózni lehet... Még szabad is... De mindig vannak szabályok, és határok. Ha fradista vagy, zöld-fehérben játszol, ha újpesti akkor meg lilában. Előbb-utóbb be kell állni valamilyen sorba... Csak a Te döntésed lehet, hogy milyen utat választasz, de akkor ahhoz tartsd is magad, és tegyél meg mindent! Minden út különböző, ha az utat nézzük, mindenképp, de ha a célt nézzük, általában akkor is... Karányi - Hazaút (szöveg)

 Teszteljük a hangfalat!

Laurent Wolf - No Stress

2011.11.06. 11:46

Ezt a számot legjobb munka közben hallgatni az irodában, tegyétek el holnapra, ma pedig ne stresszeljen senki :)

Hiányoznak a nyári fesztiválok.... Még jó, hogy ősszel is van! Jövő héten lesz a Fridge fesztivál, ami sok jó fellépővel és téli hangulattal vár minket. Én a csütörtöki napot választottam, hisz ott lesz a Scoooter! :) Hegyalján állati jók voltak, úgyhogy szerintem most is nagyon jó buli lesz! I feel harcore!!!

Afrojack bátyánk megint alkotott valami jót, ezúttal a Fluorra hajazó Dimitri Vegassal. The way we see the world, YES IT IS!

Hosszú szám, de nem elég hosszú.

 

Egy kis népzene sosem árt, főleg ha ilyen szívhez szóló.

Yerba Buena - Guajira

2011.11.04. 17:51

Ma lesz a Barrio Latino nyitóbulija! Úgyhogy aki egy igazi forró salsa bulira vágyik, az jöjjön! És íme egy dalocska a ráhangolódáshoz! :)  

 Sose értem miért bánatos az akinek mindene megvan. Nekem nincs, és mégis szarok rá (egyszer azért lehet mégis csak meglesz). Bár lehet én vagyok emiatt a hülye, de akkor én szeretek az lenni. Segítségemre van a zene is! : )

Ezt a zenét csak ínyenceknek ajánlom, mert nem mindennapi.

    Jó hallgatást!

Rise Against - Savior

2011.11.03. 23:08

 Egyik kedvenc együttesemtől az egyik kedvenc számom...

 

Egy időben rendkívül sokat hallgattam ezt a számot. Nagyon jól sikerült.(szöveg)

Lily Allen - Smile

2011.11.03. 15:05

Mindenki talál rá módot hogy mosolyogjon. Remélem tetszik.

Tomorrowland 2011

2011.11.03. 10:45

Belgium, Antwerpen. Itt rendezik meg minden év júniusában a Tomorrowland nevű fesztivált. A hely ahová egyszer még elfogok jutni az tuti. A hangulat ugyanis egészen hátborzongató. A zene pedig jobb nem is lehetne. Azt hiszem erre mondják, hogy vagy érzed vagy nem. Hát én eléggé érzem.

 

Kiscsillag - Olajoshordó

2011.11.03. 08:59

 Az első Youtube-komment mindent elmond: " 5 évesem előbb látta a Minimaxon, mint én itt. Napokig: Olajoshordóóóó, olajoshordóóóó... (egyszer látta csak, ennyit jegyzett meg belőle :D)" :) Az „Olajoshordó" a november 4-én (HOLNAP!!!) megjelenő új Kiscsillag-album, a „Néniket a bácsiknak!" második lemezelőzetes dala, mely egy gyermekeket segítő karitatív program, a Zenével a gyermekekért keretében íródott. A kezdeményezés a Minimax, a Megamax és a hazai zenei élet képviselőinek összefogásából született, melynek célja, hogy olyan alapítványokat támogasson, amelyek sok kis gyerkőcöt segítenek egy jobb és boldogabb jövőhöz. Az Olajoshordóval a zenekar a Bátor Tábor Alapítvány munkájára szeretné felhívni a figyelmet.
"A szív olyan erős és strapabíró, mint egy olajoshordó..." by Lovasi András
Mindenki nézze meg még ezt a videót is: A Kiscsillag és a Bátor Tábor Alapítvány valamint Így készült a klip Na de jöjjön végre a zene is! :)

Fatboy Slim - Push the tempo

2011.11.02. 23:50

Nem tudom miért, de állatira tetszik ez a klip. Néha jól jönne az a kazetta :D Kipróbálnátok ti is, ugye? Push the tempo! 

Eagles - Hotel California

2011.11.02. 23:08

Egyik legkedvesebb barátom azt mondta nekem, hogy a mi korosztályunkból még nem találkozott olyannal, aki szerette volna ezt a számot rajtam és persze magán kívül...Hát akkor ezt most cáfoljuk meg.... :)

 

The Art Company - Susanna

2011.11.02. 15:16

 Szerintem össze lehet keverni a tegnapi számommal első hallásra, főleg amíg nem kezdődik a szöveg... :) Meg amúgyis, az ember szívesebben gondol egy Susanna-ra, mint egy Englishman-re... :D The Art Company - Susanna (szöveg)

Flo Rida - Good Feeling

2011.11.02. 13:25

 Ha Flo Rida, akkor stabilan jó zene. Mióta pár éve feltűnt a gyerek, olyan zenét még nem igen tudott csinálni ami ne lett volna jóóó... Sometimes I gotta get a good feeling YEEAAAHHHHH...

süti beállítások módosítása