Chris Lawyer- Right On Time

2011.09.25. 13:12

 Péntek-tek-tek-tek-tek-tek... DJ ismerősöm kedvence.

 

 A tavalyi NFS-HP zenéit hallgatva találtam rá erre a számra, szerintem adja... :) A klip is érdekes ezekkel a nagy fejekkel... :D Chiddy Bang - Opposite Of Adults (szöveg)

 Azt hiszem azt már lehet betegesnek nevezni, ha valaki már gipszben is táncol (bár inkább csak akar). De hát mit tegyen az ember ha annyi ismerőse hívná bulizni és már nem tud a seggén ülni. Beautiful people...

Biorobot - Álomban

2011.09.24. 12:02

 "Lombos gesztenyefák alatt. Eladtál s eladtalak" aki ismeri (és szereti) az idézett művet, az már egy hatalmas jópont... Ez már szinte megkülönböztetés lenne, de ugye mind tudjuk, hogy "Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél"... A Biorobot pedig az Álomban c. számban azt énekli, hogy "emlékszem nagy körben ültünk a gesztenyefák alatt, te a szemembe néztél és azt mondtad nekem hogy eladtál engem és én ugyanúgy eladtalak"... pedig ott ültél mellettem, azt mondtad változtam, újabban más lettem, régebben más voltam... (szöveg)

Ez egy nagyon jó szám! : ) Szóval hallgassátok...

Budapest Bár - Ördögtánc

2011.09.22. 23:34

 Bár Pilsner88 pár napja már posztolta a Budapest Bár - Chase the devil c. számát, de annyira megtetszett a stílus, és annyit hallgatom, hogy nem tudtam megállni, hogy ne tegyem ki ezt a számot... Ja, és rájöttem, a Bori után a Juci hangjába is szerelmes vagyok... :) Szóljon a Budapest Bár - Ördögtánc c. szám, Németh Juci éneklésével... :) (szöveg)

Aqua - Barbie Girl

2011.09.21. 23:06

 Egy kis retro, minden bizonnyal mindenki ismeri, és más Barbis szám nem jutott hirtelen eszembe... :D No meg ez a stílusmeghatározás... Bubblegum dance... :) Aqua - Barbie Girl (szöveg)

 A következő szám lehet, hogy megosztja majd a látogatókat; de ez kell. A számomra szimpatikus Majka és az Újpestben játszó Curtis legújabb száma következik.

süti beállítások módosítása