Nem terveztem, hogy elmegyek a ZP-s tüntetésre, de végül valahogy mégis odakerültem... Felháborítónak tartom, hogy bizonyos zenekarok csak 1-2 számot játszhattak, míg mások 6-7, ráadásul azok játszottak keveset akiket szeretek és azok sokat akiket nem...dehát jár így néha az ember! Azt pedig elég cikinek tartom, hogy ezt a Rage Against számot 2 zenekar is játszotta.. de szerencsére ezt a dalocskát szeretem, úgyhogy én nem bántam! :) Remélem ti sem bánjátok! :)

Bijou - Kicsit sok

2011.09.18. 22:47

 A rengeteg pörgős zene után visszább vettem... :) Jöjjön egy kis "Hiánypótló kelet-európai retró downtempo"... Bijou - Kicsit sok (szöveg)

Calvin Harris - Flashback

2011.09.18. 01:38

 A következő szám habár nem olyan jó, de nekem életem egyik meghatározó szakasza kapcsolódik hozzá. 2009 novemberének végén a velünk élő nagyapámat kezdte legyőzni a rák, és pont ekkor, 24.-én érkezett el a mindenkinél oly várva várt 18. születésnapom. Azóta is az egyetlen, amelyet nem ünnepeltünk, ez eltörpült amellett ami végül is öt nap múlva megtörtént. Jött a temetés és miegymás. Szerencsére idősen éltem meg az első temetésem, de talán a sokk miatt két nap múlva csatak részegre ittam magam Békéscsabán. Aztán másnap megtetszett ez a zene, ami a hangulatával azóta is azt az érdekes időszakot juttatja eszembe.

Tegnap voltunk Budapest Bár koncerten Cegléden, és meg kell mondanom őszintén h egy nyugis andalgós koncertre számítottam..ehelyett egy ugrálós táncos buliban volt részem, köszönhető ez Németh Jucinak is :)

Budapest Bár - Chase the devil

 Két fajta előadó van: akinek van már közös száma Pitbullal és akinek még nincs. Na jó, egy kicsit túlzás, de a puerto ricói csávó a legelső száma óta még nem csinált zenét egyedül. A klippet nem tudtam beilleszteni, azt itt tekinthetitek meg: https://www.youtube.com/watch?v=SmM0653YvXU&ob=av3e

Ti tudtok csirkéül?

 Engedtessék meg, hogy a következő számot lazulós zenének, már-már chill outnak nevezzem. Stílusban pop, kicsit hip hopos, de az alaphangzása miatt mégis megnyugtat. Nekem pont jó : )

Wawa - Sombrita

2011.09.15. 21:49

Mivel a többiek nagyon sokáig készülődnek, így én lettem a dj :D Ma estére picsaparty a program, úgyhogy ennek megfelelő számokat kerestem és találtam! 

Szerző: weka419

3 komment

Címkék: wawa sombrita

Chelo - Cha Cha

2011.09.15. 18:51

 Ráértemben belekezdtem a Dexter nevű sorozatba, ami az egyik kedvenc városomban, Miamiban játszódik, amely ugye már csak egy köpésre van Kubától, a cha cha cha őshazájától. Ez a zene remélem stílusban is gazdagítja majd a blogot, és ha bár nem szoktam mondani, nekem bejön az effajta életstílus is. Jöjjön egy miami sráctól a Cha cha... 

 Az utóbbi napokban nem posztoltam, ugyanis hál' istennek ismét összetörtem valamimet rögtön suli első napján, így egy hétig ágyban leszek, partiban meg ki tudja meddig nem még. Na mindegy fő az optimizmus, jöjjön egy pörgős új szám Sidney Sámsonéktól.

 

 Már elég hosszú ideje figyel a posztolandó zenék között, és most elérkezett az ideje... :D Kid Cudi vs. Crookers - Day 'n' Night (szöveg)

 A Fishing on Orfű c. szám már volt a blogon (itt), de ezt a változatot csak tegnapelőtt leltem meg, és nagyon tetszős, mindenkinek meg kell hallgatnia!! Sőt, ez inkább Fishing on Orfúúúú :) Kiscsillag + La Fanfare en petard - Fishing on Orfű

 Tőlem kicsit szokatlan stílus... :) De azért választottam, mert az NFL szezon most kezdődött, és a tavalyi szezon végén a SportTV-n a Super Bowl beharangozó alatt lehetett hallani ezt a zenét, és nagyon tetszett... (A reklám [végső változata] itt) Pjotr Iljics Csajkovszkij - Cukortündér tánca a Diótörőből... :) (Tchaikovsky - Dance Of The Sugar Plum Fairy)

Illés - Ne gondold

2011.09.12. 20:12

Egy kis zúzós elgondolkodtatós szövegű beat zene a magyar Beatles-től a '60-as évekből: 

 Illés - Ne gondold

süti beállítások módosítása