Csak az ég és a homok! Ezzel a számmal melegítek a holnapi iskolakezdésre -annyira nem félek, hiszen az első órám foci lesz. A Lipcsében született Kalkbrenner az egyik legnevesebb német lemezlovas, igazi fesztivál DJ-ként lehet őt számon tartani. Filmben is játszott már, meg is ígértem már jó pár ismerősömnek, hogy megnézem a Berlin Calling című filmet majd.

 A hazajárás a legnagyobb kibaszás az életben... :@ :D Legyen akár Budapestről, akár Kecskemétről, akárhonnan... A Kecskemét-Nagykőrös közötti 15km-es táv még a "soká' jön az első vonat, hazasétálok" kategóriába tartozik, meg stoppolni sem stoppoltam még eddig, most ez is megvolt, szerencsére fel is vettek, de így is eljutottam félútig, és Katonatelepig gyalogoltam azért, részegen egy gurulós Filát húzva ez külön élmény, de így megfogadtam, hogy ezután én is felveszem a stopposokat... :) Ja, és (mostmár) nem tört el semmi...
Magna Cum Laude - Lehet, hogy eltört (szöveg)

Stereomilk - Légypapír

2011.09.10. 08:14

 Folytatván az általam az utóbbi napokban vitt magyar vonalat, jöjjön a Stereomilk - Légypapír! (szöveg)

Poniklo - Éjjel

2011.09.09. 08:06

 Poniklo Imre az Amber Smith nevű együttesből lehet ismerős, ő a frontember, de 2009-ben szólólemezt is megjelentetett, erről szóljon az Éjjel c. szám! :) (szöveg)

 Tőlük igazából egy másik számot szeretnék már oly' régóta posztolni, de most mégsem az a szám jön, de majd az is fog! :) És az a szám nem a Közkút lesz... :D No de akkor most mi is jön? Isten Háta Mögött - Jósolni Bélből (szöveg)

 A Youtube harmadik legnézettebb videója következik, de vélemény szerint -mivel az első egy Justin Bieber, a második egy Lady Gaga videó- ez a legelső a zenék között. A lemez és tisztán zenei bevételeket tekintve egyébként Eminem a leggazdagabb a rapperek közül.

 Úgy látszik nem vagyok egymagam mint Killers-rajongó, ugyanis egy Edina nevű követőnk is hasonlóképpen van a dologgal mint én. Tőle tudtam meg, hogy a frontember Brandon Flowers szólóba is kezdett nem rég, és gyors végig is szörföltem az albumon. Kért egy számot, ami pont megegyezik azzal ami nekem is a legjobban tetszett. Kell még több magyarázat? : )

Belmondo - Tömeg diszkó

2011.09.07. 09:56

 "Születünk, nevelünk, behalunk, szeretünk ez a körforgás / Mulatunk, dalolunk, csajozunk, pasizunk ez a legszebb rész / Utazunk, netezünk, bulizunk, nevetünk / Hogyha hagynak, élni hagynak..." :) De most nem így van? Ez egy diszkó... Tömegdiszkó... :) Belmondo - Tömeg diszkó (szöveg)

Tatu - 30 minut

2011.09.06. 21:24

"A múlt emlékei váratlanul törnek az emberre. Nem lehet felkészülni a támadásaikra, nem tudjuk, hová ragadnak bennünket, csak abban reménykedhetünk, olyan helyre, ahová szívesen megyünk."

The Killers - Somebody Told Me

2011.09.06. 15:12

 Lássuk mivel melegít a munkára Dániel ezen a szép ,,késő nyári" napon! Hát persze hogy a vegasi gyilkosokkal - Somebody Told Me.

 Aki nem látta még ezt a videót, annak néznie is kötelező...! :D Fall Out Boy - The Carpal Tunnel of Love (szöveg) [Ez jobb minőség, de valaki rosszul vágta, el van kicsit csúszva a hang, itt]

Valami doppingszert nagyon szívesen elfogadnék per pillanat... A suli csak holnap kezdődik, de én máris nagy bajban vagyok... Mivel 2 hónap alatt nem sikerült belekezdeni sem a szakmai gyak beszámolómba, így hát 2 nap alatt kell megírnom :D   Doppingszerem nincs, így hát marad a zene!!! Majd az pörget! :) 

Larry Hangman - Fogyasztó

2011.09.05. 09:14

 Bár még nem szólt be senki, de tudom, hogy sokszor a populáris vonalat ragadom meg, és a "párszámos" együtteseknek pont azt a pár számát posztolom... :) Na de mit tegyek, ha azokat ismerem, és azokat szeretem? :) Ebben az értelemben én is fogyasztó vagyok, de azt hiszem, egy kicsit mindenki az... Larry Hangman - Fogyasztó (szöveg)

Alex Clare - Too Close

2011.09.05. 00:56

 Alex Clare már egy visszatérő énekes az oldalon. Ez nem véletlen. Fantasztikus és lehengerlő hangjával mindenkit levesz a lábáról. Egy másik száma már nagyon régóta tanyázik a top 9-es listán és valahogy nem akar leesni. Így jöjjön a trónkövetelő szám. Alex Clare - Too Close (szöveg)

süti beállítások módosítása