Rango soundtrack

2011.09.04. 17:49

Hahóóó... Láttátok már a Rangot? Nagyon aranyos mese, vagy legalábbis vicces és förtelmesen érdekes állatkák vannak benne megalkotva. Érdekesen van benne feldolgozva az emberi vonal, mert mi vagyunk egyrészt a Nyugat szelleme, akik megmentjük őket, de közben a csúnya gonoszak is, akik a sivatag közepére építettek egy várost. (Las Vegas) Szerintem mindenképp nézzétek meg, addig is élvezzétek a film zenéjét, jó kis számok uralják a mesécskét! :_P

 

 Sokszor elfelejtem hangsúlyozni, hogy számomra egy csajnál a haj után a hang a legfontosabb... :) No és ugye a Bori hangja eszméletlen jó alapból is, de ahogy ezt a számot üvölti, ordítja énekli, az valami fantasztikus! :) Ez a rekedtes hang, ááááh... :D A szám eredetileg egy Albert Einstein Bizottság dal, de szerintem ez jobb, mint az eredeti. Stúdiófelvétel nincs róla, így az összes youtube-os videó átböngészése után ezt találtam a legjobbnak (Péterfy Bori & Love Band - Szerelem [szöveg]):

Azért ezt is nézze meg mindenki, bár csak a szám fele van rajta, de nagyon jó a minőség!

És végül a (szintén) Bori-szerelmeseknek még 2 hallgatható verzió itt és itt, valamint egy gyenge hangminőségű, de jó képminőségű (és rajta nagyon jól kinéző Boris) videó itt... :)

Vive La Fête - Noir Désir

2011.09.04. 10:46

Vive La Fete-t konkrétan ma hallgattam először, de máris nagyon megtetszett! :) A szám választás se volt nehéz, bár őszintén szólva a klip miatt választottam ezt a számot! Nézzétek végig, ha bírjátok! :D :D :D Ez egyébként egy filmzene is, a J'ai tué ma mère című film zenéje, amit sajnos még nem láttam.. de ami késik nem múlik! 

Faithless - Insomnia

2011.09.04. 02:47

"Insomnia please release me and let me dream of Makin' mad love to my girl on the heath." - Faithless

Hatalmas szám. Ezen késői órákban találó is a címe. Ez a brit banda bizony tudja, hogy mi is az igazán igényes és jó zene. Jöjjön hát a több mint 15 millió lemezt eladó Faithless zenekartól az Insomnia. (szöveg)

 A Petőfi rádiót hallgatók már élből tudják, hogy miért ez a zenekar neve... Ha jól emlékszem azért, mert a zenélés olyan, mint A kutya vacsorája... :) A Még egy tánc c. számuk pedig szerintem az MR2-es verzióban igazán ütős... Egy 10-es skálán szerintem 9-es erősségű robbanás... :) (szöveg)

Irie Maffia - Bloodshot Eyes

2011.09.02. 20:01

Az Irie Maffia új lemezéről szól ez a szám.. a ZP-ben hallottam először és tanácstalanul álltam a teljes stílusváltás előtt.. meg kellett emészteni a dolgokat és így sokadik hallgatásra már egészen bejön :)

Irie Maffia - Bloodshot Eyes

Sum 41 - In Too Deep

2011.09.02. 16:30

 Biztosan sokan ismerik... Most megtaláltam újra, tetszős, posztolom! :) Sum 41 - In Too Deep (szöveg)

Quimby - Most múlik pontosan

2011.09.02. 15:21

 Következzen egy zene ami talán a legmegfelelőbb a mostani hangulatomhoz, miután kiderült hogy egy lány ismerősömet -akivel mostanság kerültem egyre többet beszéltem- hétfőn műtik meg súlyos betegsége miatt. 

Emil.RuleZ! - Fent

2011.09.01. 21:17

 "Ezért csinálunk mindent, egy pohár szeszért..." :) Ja, és az újság is megírja, hogy csodálatos... Emil.RuleZ! - Fent (szöveg)

Ismét jelentkezem kisebb nagyobb kihagyások után.. Már egy ideje figyelemmel követem a hazai híreket, politikai meg az egyebeket is, de majdhogynem a hányinger fogott el h mi megy nálunk! Szó se legyen róla h politizáljak, csak nyitott szemmel járok a világban! Erre a témára világít jól rá az Alvin és a Mókusok zenekar!

Alvin És A Mókusok-Sikerdíj

Agnes Monica - Matahariku

2011.09.01. 18:30

Kaptam egy levelet az indonéz nagykövetségről, ami nagyon feldobta a kedvem :)  Így nem kérdés, hogy az indonézek vannak soron. Sajna nem igazán ismerek indonéz énekeseket vagy bandákat, de rövid keresés után ő lett a győztes :D Maga a  zene elég messze áll tőlem, dehát kell a változatosság! És egyébként szép a hangja, és a vége felé még egészen be is indul a szám :D És amit úgy álatlában is el tudok mondani az indonéz nőkről, hogy  szépek és igen jól tartják magukat :) És akiket én megismertem mind nagyon jó fejek és aranyosak voltak :) A lány is biztos az :D  

Coldplay - Talk

2011.09.01. 15:21

Az utóbbi napokban erősen ráálltam a rockosabb vonalra, a Coldplay az egyik kedvencem az együttesek közül. A londoni illetőségű gárda hét Grammy-díj tulajdonosa, számos klasszikusuk van és már 30 millió eladott lemezük. A következő számban a gitár verhetetlen...

Alice in Chains - Nutshell

2011.09.01. 00:39

 Egy kis szünetecske után újra közzéteszek egy posztot. Követve a Dailymusic facebook üzenőfalán látott igényeiteket egy rockegyüttestől posztolnék. A magam részéről nem ismertem őket egészen e hét elejéig. Egyenlőre csak ezt az egy számot hallgattam tőlük, de  kijelenthetem; megunhatatlan, pedig távolról sem ez az egyik leghallgatottabb számuk a youtube szerint. Egyenesen a Nirvana és a Pearl Jam zenekarhoz hasonlítják őket! Nem véletlenül. Valóban tehetségesek. Íme hát: Alice in Chains - Nuthsell

 

 A mai nap nem csinálok semmit, a városban lógok, itthon pihenek. Jöjjön egy Tennesee illetőségű, testvérekből álló rock banda, a Back Down Southtal. A számról kicsit önmagam is eszembe jut, visszatértem egy kicsit délre a nagyvárostól, ahol minden kisebb, az autó is kevesebb, mindenki kedves egymással viszont egy valami ugyanolyan: a csajok ugyanolyan jól néznek ki.

 Vicces véletlenek... :) József Attila tudott valamit, szeretem is zene formájában is hallani. Már egy PICSA számot posztoltam (Tiszta szívvel + Reménytelenül), és mára ezt a számot néztem ki: Hétköznapi Csalódások - Kedvesem betegen (szöveg) (A Keresek valakit c. számmal futott versenyt, majd egyszer az is jönni fog:)

Duck tales theme song

2011.08.31. 08:59

Ha már így ráleltem a mesevonalra, akkor egyik barátom kedvéért most az ő kedvencét tenném ki ha nem haragszotok érte!!! Ha ezt a mesét láttuk mamámnál, akkor annak mindig az lett a vége, hogy a tengeribe ugráltunk azt képzelve, hogy mi is gazdagok vagyunk mint Dagobert bácsi és a vagyonunkban uszkálunk! :_D Élvezzétek velem a meséket, nosztalgiázzunk...
pápá nyaracska pápá gyerekmesék!!!:_P

 Két évvel ezelőtt, 2008 nyarán a pekingi olimpia lázában égtünk, erre az alkalomra dobta ki a Nike a legújabb reklámját. A pipás cég mindig remek videoreklámokat talált ki, azt hiszem erre még jó darabig emlékezni fogok, a jól eltalált zene és a képek miatt is. Ebben a videóban sok minden ott van amit a sport jelent, nekem a zene szorosan összeforrt a képekkel így ezt is megmutatom. A szám egyébként a The Killerstől az All these things that I've done.

És íme a klipp 2005-ből:

Mese Gumi bears

2011.08.30. 15:53

Nyár végére még kirakok nektek egy nagyon aranyos és kedves zenét, mert bár eléggé elmaradoztak a filmzenék, de higgyetek nekem, semmi újról nem maradtatok le! :_D
Mesés hangulatomban vagyok úgyhogy kezdjük az egyik legkedvencemmel GUMI MACIK... remélem ti is szeretitek, figyeljétek a szöveget... haláli :_D


 

Hugo - 99 Problems

2011.08.30. 11:06

 A Twilight szagától bűzös filmiparban igazi felüdülés egy nem nyálas vértől elcsöppenő vámpíros filmet találni... :) A most a mozikban vetített Frászkarika egész jóra sikerült, de mivel ez egy remake, stílusosan a zenéje is remake, Hugo a már itt a blogon is játszott Jay Z számot dolgozta fel, és ezt hallani az általam említett film, és elvileg a Csak szexre kellesz c. film alatt is. Nekem ez a verzió is tetszik, sőt, a film végéhez kifejezetten jól ment! :) Hugo - 99 Problems (szöveg) (Az énekes csak szerintem hasonlít Adrien Brody nevű színészre?)

Kistehén - Nem csak a világ

2011.08.29. 23:58

 A húszéveseké nem csak a világ, hanem a...... Hallgassa mindenki, hogy mi minden még... Kistehén - Nem csak a világ (szöveg)

süti beállítások módosítása