A Brains legújabb lemezéről még nem volt egy szám sem... SZÉGYEN! :D Nah, de itt jön az egyik legütősebb, mert Brainst alapjáraton csak koncerten hallgatok, de ez megy a fülesben is, szóljon hát a Positive People! :) (szöveg)

Bushido - Alles wird gut

2011.08.21. 14:48

Ebben a számban rengeteg erő van... ha úgy érzem szükségem lenne egy kis biztatásra, akkor ez tuti segít! És ha youtube-n olvasom a kommenteket... másoknak is segít! :) 
 

 

Magyar felirattal:

Alex Gaudino - I'm in love

2011.08.21. 01:05

 Az alábbi számot egy nem kiteljesedett buliból hazatérve rakom ki, nem kicsit ittasan :D Éljen a magyar pia, bulik, csajok, kultúra és ami magyar!

Orishas - A Lo Cubano

2011.08.20. 18:40

Imádom a spanyolt, nagyon tetszik a hangzása, maga a nyelv is temperamentumos és spanyolul lehet csak igazán szenvedélyesen beszélni :) Szóval eléggé oda vagyok érte, mostmár 3 éve tanulom, talán egyszer beszélni is fogom tudni, úgy ahogy szeretném :P :D Orishas számát választottam, mert még mindig Cuba az első számú hely, ahova szeretnék eljutni! :) 

Mike Posner - Cooler than me

2011.08.20. 01:47

 Már jó pár napja elhatároztam, hogy azokat a számokat rakom ki még egy ideig, amelyek idén a kedvenceim közé tartoztak. Eltakarod az arcod egy napszemüveggel, kisminkeled magad, drága cipőt húzol fel, aztán már nem is köszönsz nekem, mert azt hiszed menőbb vagy nálam... Nos, igen sokan esnek, estek ebbe a hibába, az emberek egymásról alkotott véleményét túlságosan is meghatározza külső. Nekem bejött Mike Posner száma.

Tankcsapda - Be vagyok rúgva

2011.08.19. 09:34

 Volt már olyan, hogy szopatott az élet, de te kihúztad magad, beintettél neki, mentél volna tovább, erre ő a képedbe röhögött és rádobott még egy lapáttal, te pedig csak széttárt karokkal álltál, hogy akkor most mi a f@sz van...? Mit lehet tenni? Azt mondják, az élet olyan, mint a motor...... :) Tankcsapda - Be vagyok rúgva (szöveg)

 Nos, hát ma este nem fogok semmi újjal előállni, mivel szerintem ezt a számot már majdnem mindenki ismeri. Májusban azzal vált egyből ismerté, hogy még a hivatalos megjelenése előtt felrakta valaki a youtubra, így szegény Guettáéknak millió dollárokban mérhető vesztesége lett. Azért én erre magasról téve pár hét után már feltettem a kérdést egy szórakozóhelyen: Where them girls at?

 

Rammstein - Amerika

2011.08.19. 00:59

Három okom is van, hogy ezt posztolom... 1. Nem rég egyik kedves barátnőm azt mondta, hogy a németek nem csinálnak se jó zenét, se jó filmeket...pedig sok jó zenét csinálnak: Rammstein, Scooter, Brahms, Scorpions és még sorolhatnám 2. Tegnapelőtt 2 másik egyén tudatta velem, hogy utálják a németeket, mert nagyképűek, beképzeltek stb... úgy szeretem, hogy állandóan mindenki skatulyázik.. de lehet, hogy azok, mert van rá okuk :P :D :D 3. Már rég terveztem, hogy végre nem csak angol és magyar nyelvű zenéket posztolok, hisz még oly sok szép nyelv van... És, hogy mért pont ez a szám? Mert én meg az amerikaiakat nem szeretem és a jó kis angol nyelvet, ahol csak pakolgatják egymás után a szavakat...

 

Nomy - Cocaine

2011.08.18. 17:04

 Egy sima iszogatós biliárdozásnak indult... Azt hiszem ott romlott el, amikor jött egy ötlet (persze tőlem), hogy keverjünk össze egy üvegbe mindenféle piát, amit találunk... És hát no, találtunk egy párat... :) Hirtelen másnap reggel lett, és a kissé átrendezett szobámban ébredtem egy lehetetlen testhelyzetben... Valami nyomta az oldalam, hát a mobilom volt az, elkezdtem böngészni, találtam rajta pár képet az estéről, és volt rajta egy beérkezett zeneszám is... Nomy - Cocaine :) (szöveg)

 Prostik vagy csak kapcsolatot építenek, ki tudja? Mindenesetre ütős ez a szám. Amúgy egy régi Iggy Pop szám feldolgozása, az eredetihez nem sok köze van. Itt találjátok meg az öreg kokós számát: https://www.youtube.com/watch?v=2OqP1fXKOPE&ob=av2n [a blogon is volt már, itt] (aki nem akarja a csúnyáját látni, nem menjen 4:20 után). Találtam néhány kritikát is pár DJ-től: David Guetta: 'Heavy Beat! Great Energy' Tiesto: 'Phat record!' Sander van Doorn: 'Full support!' Tocadisco: 'Classic!' Steve Aoki: 'Swanky Tunes make nice beats!'  Amúgy meg lehet csak elrabolták őket...

Simple Plan - Take my hand

2011.08.17. 14:31

Haveromnak volt igaza, mikor azt mondta egy érzelgős fasz vagyok...majd elmúlik :D ... addig is hallgassunk zenét!

 

 Armin van Buuren eredeti, lagymatag számát kedvenc DJ-m, a svéd Avicii igen csak jól felturbózta és új hangzást rakott a szám alá, így igen csak jóra sikerült. Júliusban hallgattam ezt mindig szakítás után. Amúgy szép szám szerintem...

 Eszembe jutott... Szerintem jó...! :) My Chemical Romance - Teenagers (szöveg)

Tim Berg - Seek Bromance

2011.08.15. 00:25

 Mostanság jöttem rá, hogy a kedvenc zenei stílusom a house. Na de mit is ír róla szeretett Wikipédiánk: ...Ma már a house-t nem csak nagy fesztiválokon játsszák, hanem minden péntek és szombat este a diszkókban is. A lüktető zene és a villódzó fények mellett viszont nem az a lényeg, hogy lelki partnerre találjunk egy óra alatt, hanem, hogy a nekünk legjobban tetsző lánnyal, fiúval megismerkedjünk, és lehetőleg minél hamarabb összemelegedjünk. Ezért fontos a minél divatosabb, meghökkentőbb, szexisebb és változatosabb megjelenés... Hmm, ez jó nem? 

süti beállítások módosítása