Néha az ember életében eljön egy pillanat mikor úgy dönt, hogy változtatnia kell önmagán, mert ez így nem mehet tovább. Aztán sokszor eljön az is mikor rájön, hogy nem tud magán változtatni és ő már csak ilyen.....

State of Mind - Sun King

2011.08.07. 20:33

 DnB nem tartozik a kedvenceim közé, de néha nagyon megtetszik, akkor általában sokáig hallgatom is... No és ez a szám, ez nagyon ott van! :) State of Mind - Sun King

Carpark North - Human

2011.08.07. 18:47

 Jó zenét keresve néha elkezdek keresgetni PC-játékok trackjei után, így találtam meg a következő számot is a 2008-as fifából. Az elektronikus rockot játszó dán Carpark Northtól jöjjön egy nem átlagos klippel elkészült Human.

 Anna, itt a szám, amit mondtam...! :) Jelige: "piros a körme" :D
Supernem - Reggelig Táncolni Egy Rossz Cipőben (szöveg)

"Last night, I don't remember last night
I really need to give up drinking
I'm not gon' drink again
But who am I kiddin' "
 

 Jöjjön napjaink legsikeresebb DJ-bandája a Swedish House Maffia. Az Axwellt, Steve Angello-t és Sebastian Ingrossot tömörítő group 2008 végén alakult és azóta számos sikeres számot adtak ki, többnyire nem egyedül, hanem más előadókkal és DJ-kel. Ha féktelen buli, akkor általában ez a videó jut az eszembe. Laidback Luke-kal és Deborah Coxkal a Leave the World Behind Us Miamiból.

Calvin Harris - Feel So Close

2011.08.05. 01:57

 Kerestem egy jó house zenét - és találtam...

Green Day - Holiday [Live]

2011.08.04. 15:20

 Mostanában ha tehetem a rockosabb számokat koncertfelvételen hallgatom, mert azon jön át milyen hangulatot is tud varázsolni egy banda. Nos, a Green Dayre nem lehet panasz, egyszer mindenképpen szeretnék eljutni egy koncerjükre, a zenéjüket nem tudom megunni. Tokióban sem volt idén panasz a hangulatra, mivel nyár van jöjjön a Holiday.

 

Cristian Marchi - Wanna be

2011.08.03. 12:44

 Tegnap találtam egy remek oldalt, ahol nyelvet tanulni vágyó fiatalok beszélgethetnek egymással a neten. Hát hamar kiderült melyik nemzet fiai (de inkább lányai) jó fejek, így aztán többek között le is álltam beszélgetni egy olasz lánnyal, aki elárasztott mindenféle jó olasz zenével. Jöjjön az egyik, amit azonnal megkedveltem: Christian Marchi - Wanna be.

Itt az új szám ami a RHCP-től, és szerintem egész jó lett :) 

Red Hot Chili Peppers - The Adventures Of Rain Dance Maggie (szöveg)

 

Jay Z - 99 Problems

2011.08.02. 12:31

 Jöjjön a világ legnépszerűbb rappere, a New Yorkban istenként tisztelt, és az USA-ban komoly befolyással bíró Jay-Z. Sok rapzenével ellentétben az övé zeneileg is rendben van, jöjjön tőle a 99 Problems (but the bitch ain't one...).

Kiscsillag - A pénz miatt

2011.08.01. 18:36

Ma este Kiscsillag koncert a Zp-ben! :) Hangolódjunk rá egy hihetetlenül aktuális számmal... :) Egyik koncerten Lovasi beszólt egy ilyet: "Ezt a számot a (Péterfy) Borinak írtam, de ők elég szarul adják elő..." :D Szóval jöjjön tényleg a jobb változat, úgy, ahogy Lovasi elképzelte! :) Kiscsillag - A pénz miatt (szöveg)

Rednex - Riding Alone

2011.08.01. 11:41

 Jöjjön egy svéd country/techno-eggyüttes, a Rednex. Legismertebb slágerük a Cotton Eye Joe, a leginkább svédek és németek által hallgatott együttes ezzel a számmal futott be az egész világon. A Riding Alone egy másik pörgős szám 1995-ből.

süti beállítások módosítása