Moby - Pale Horses

2011.07.30. 22:22

 Melankólia van... Ja, és Moby-t meg a Kis Idiótát nagyon szeretem, ezért természetesen Pale Horses... (szöveg)

 Hát tegnap buli volt, ha nem is olyan mint terveztem. Este fél kettes hazakerülésemig igen sok baromság történt velem, ami akkor részegen teljesen természetesnek tűnt. Szóljon egy David Guetta szám a sok tegnapi emléknek, ami még mindig nem ment ki a divatból. Magáról a zenéről pedig idézném haverom szavait: ,,Ez a köcsög francia akármit csinál, huhog egy liftben, közben rángatózik, azt is szeretni fogják." Na ja, szeretjük! 

 

Sak Noel - Loca People

2011.07.29. 16:51

Péntek van, bulizni kell! Tegnap hallottam ezt a számot bömbölni egy kocsiban és egészen megtetszett. A DJ ráadásul barcelonai, ami külön pluszpont nálam. Őrüljünk meg mi is és csináljuk utána: Viva la fiesta!, Viva la Noche!, Viva los DJ's! What a f...!!!

DJ Fresh & Sigma - Lassitude

2011.07.29. 14:51

Elég szar idő van :S De azért a buliról nem lehet lemondani!!!! Ugye? :D Gyertek ti is Beertok fesztre! :) 

 Az It's my life és az It's your life után It's our life-ot már nem találtam, meg (most) nincs is... :) Sőt, kb pont most egy éve, hogy nincs... :D No de akkor Beck Zolit idézve "és most jön ami van" : Sub Bass Monster - Nincs nő, nincs sírás :) (szöveg)

Slipknot - Duality

2011.07.28. 18:20

Ööööö, hát most épp ez tükrözi a hangulatomat a legjobban... 

Majka - Mondd, ami fáj

2011.07.28. 14:03

 Vannak napok, amikor a jövőben alapvetőnek gondolt dolgok válnak lehetetlenné, nem kis rosszkedvet és szomorúságot okozva ennek az embernek. Hát sajna ilyen ez a mai nap számomra. De hát az élet nem kívánságműsor... Jöjjön egy eléggé megosztó személyisége a magyar zenének, Majka: Mondd, ami fáj.

Sziasztok! Ez az első bejegyzésem, mint Daily Music blogger, nagyon örülök, hogy most már én is a csapat tagja lehetek. Ami zenei stílusomat illeti, mindig hangulatfüggő mit hallgatok éppen, de legtöbbször az elektronikus zenét helyezem előtérbe. Hogy valóban lássátok, milyen sokrétű az ízlésem, első bejegyzésként mindjárt egy régi Vodafone-reklámból ismerős zenét mutatok nektek, erre a számra indítottam ezt a laza kis nyári napot. Jöjjön tehát az amerikai The Dandy Warholstól a Bohemian like you.

 Egyik nagy kedvenc! :) Szerintem ez a média-vizsgafilm egész jó lett, bár gondolom a legtöbb embernek erről a zenéről egy Pannon GSM reklám jut eszébe... :) Mert ugye "van olyan pillanat, amit személyesen kell átélned"... :) Jöjjön Jamie Winchester és Hrutka Róbert sok remek dala közül a legismertebb: It's your life  (szöveg)

Hegyalján feküdtünk a pocolóban, mindenki eléggé kész volt és alig bírt megmozdulni... megszólalt ez a szám, felültem és "Mi ez a szám?" ... egy punk elég morcosan rámnézett : "Sultans of swing" :D Mindig is szerettem, de sose tudtam, hogy ez az.. :D

Bon Jovi - It's My Life

2011.07.26. 23:56

 Senkinek nem kell bemutatnom sem az előadót, sem a számot, azt hiszem, mindenki ismeri... :) A refrén első fele már lassan 3 éve van kifüggesztve a szobám falára... :) Bár érdekes módon az eredeti klipet nem láttam még... Bon Jovi - It's My Life (szöveg)

Cross Borns Lord of the rings

2011.07.26. 11:33

A gyűrűk ura egy kihagyhatatlan fantasztikus film, ami persze könyvben még jobb. Igen már posztoltam belőle, de most ment a tévében és annyi-annyi jó zenéje van, hogy muszáj! :_D A 3 részes filmhez a Cross Borns együttes készített egy teljes albumot, minden jelenethez egy szupi dalocskát. Ezeket a számokat meg is magyarosították és íme az egyik kedvencem, a jelenettel illusztrálva...

Brahms - Magyar Táncok 5.

2011.07.25. 23:37

A klasszikus zenéhez kell az a bizonyos hangulat.. az ami most van :)  Az én nagy kedvencem ebben a műfajban Brahms, annyira szép és magával ragadó, csak hátra dőlni és hallgatni, becsukni a szemed és ott lenni :)

 Húúú, találtam egy régi kedvencet! :) Ebben a káoszban kell valami ilyesmi, mert sosem lesz vége ennek a kibaszott fantasztikus ház-felújításnak... :S :D A zene, és szerintem a klip is aranyos, érdemes megnézni! :) One-T feat. Cool-T - The magic key (szöveg)

süti beállítások módosítása