Én is visszatértem! :) Campus fesztivál nagyon jóóóóó volt, bánhatja mindenki aki nem volt ott... Sok jó koncert volt, de azt hiszem az egyik legemlékezetesebb a Subscribe, ahol első sorban tomboltunk!!! :) 

Kárpátia - Pálinka

2011.07.24. 22:28

 Nagyon jó dolog történt velem a nyaraláson! Újra, úgy igazából visszaszoktam a pálinkára! :D Mondjuk sosem tagadtam meg, de egy-két "visszatérő" élmény után már kevésbé csúszott az utóbbi időben... :) De most, újult erővel vetettem magam a gyümölcspárlatok világába... :D Egyik reggel valahogy nem kívántam a pálinkát, de gyorsan emlékeztettem magam, hogy az élet nem kívánságműsor... :D :D Az ismert Magna Cum Laude számot nem akartam posztolni, így jöjjön a Kárpátia - Pálinka (szöveg)

Hosszú szünet után ismét jelentkezem, egy pörgős számmal, amit az idén feloszlott zenekar a többszörös Grammy díjas White Stripes alkotott. A két tagú zenekar a White házaspárból áll. Érdemes figyelni a klipet...nem kis munka lehetett! :)

 The White Stripes - Fell in Love with a Girl

 

Pörgés, pörgés!! :) Ez a szám állati és a klip is fasza :) Fúú de elmennék egy ilyenre :P :D De egyelőre csak egy Campus fesztiválra megyek, dehát ki tudja, lehet ott még sokkal nagyobb őrültséget csinálunk majd :D Őrüljetek meg ti is!!!!!

Seal - Kiss From A Rose

2011.07.18. 20:09

 Mesteri. (szöveg)

Most épp két szám van amit egyfolytában hallgatok és nem tudom abbahagyni! :) Mivel Plota már posztolta régebben a Gold Dust -ot, így jöjjjön most a Louder! Úgyhogy mindeki pörgééééés!!! 

 

Dirty Dancing final dance

2011.07.18. 16:49

Csak, hogy a táncos filmek sorát folytassam, jöjjön egy igazi verhetetlen királyos klasszikus a dirty dancing! Az eredeti, mondhatni legelső táncos film, ami világhisztériát robbantott ki, mindenki rajongott és talán ma is rajong érte. 1987-es Oscar díjat nyert a zene is és a táncjelenetek is és Patrick Swayze(2009-ben elhunyt) erről a filméről vált igazán híressé. Ez a zárójelenet is igazán klassz! :_D

süti beállítások módosítása