Scooter - Maria

2011.07.17. 20:18

Visszaértem egy hét hegyaljáról! :) Állati jó volt, dehát ilyenek ezek a fesztiválok :) Meglepetésemre a Scooter koncertet élveztem a legjobban, nagyon jó hangulatot csináltak és a közönség is jóó volt, és az ismert számaikat játszották... tényleg nagyon ott volt! És egész héten mindenki azt énekelte, hogy:

"Dub Dub Dub Da Da Dub Dub Dub
Da Dub Da Dub Da Da Dub Dub Dub"

Honey soundtrack

2011.07.17. 12:22

Mivel ez egy zenei blog, gondoltam maradok a zenés-táncos filmeknél ha már így elkezdtem. Jöjjön egy másik nagyon jó táncos film, az egyik leggyönyörűbb nővel a főszerepben, Jessica Alba jól riszál az biztos ebben a filmben és a story végére Yolanda Adame I believe című számára megtalálja a helyes utat és mindenki hinni kezd a táncsulijában meg a kicsikben. :_D

Placebo - The Bitter End

2011.07.17. 11:37

 Egy régi régi kedvenc.(szöveg)

Kafkazka - Földlakó

2011.07.16. 23:34

 A volt Kaukázusból éles váltással alakult Kafkazka immár csak gyerekdalokat ír holott a Kaukázus témái között szerepelt a történelmi sérelem, politikai és területi irányultságú konfliktusok lefolyása. Bár nagyítóval nézve még mindig felfedezhető a számaiban a társadalmi törődés. Így jöjjön a Kafkazkától a Földlakó. (szöveg)

 Esti kedvenc. (szöveg)

Step up 2 let's dance

2011.07.15. 12:36

Ma még mindig meleg van, még mindig nyár és még mindig pörög az élet, úgyhogy folytatom is a tegnapi bejegyzésemet a step up2-vel, ami már szerintem elég gyenge, mint film, a story meg minden, de a zenék jók és elég durván mozognak benne. Szóljon a T-paintől ez a dal, a film kb kezdő tánca... strandoljatok!!!

Vad Fruttik - Embergép

2011.07.15. 10:39

Fél Nagykőrös fel van dúrva, ha kocsival mész, előre tervezed az utat, és kb végig 30-as táblák vannak, elég durva... Tegnap vezetek hazafelé, és MR2-n ez a szám ment... Jött a pörgős rész (kb 2:00-tól), majd azt veszem észre, hogy a kilométeróra a 100-at már alulról nyaldossa, én meg vadul keresem a 6. sebességfokozatot (ami csak a másik autóban van)... :D Zene gyorshajtáshoz: Vad Fruttik - Embergép :) (szöveg)

Ui.: Ez az Audiosurf nevű játék, melyből a videó is készült elég jónak tűnik... Épp most töltöm le, talán holnap-holnapután ki is tudom próbálni... Ezzel már nem csak hallgatni, hanem játszani is lehet kedvenc zenéinket! :)

Step up soundtrack final

2011.07.14. 14:16

Sok sok kihagyás után jöjjön egy nyári sláger, így a melegben. A step up a táncos filmek között igen előkelő helyet foglal el, legalábbis nálam!:_D Szerintem messze az 1 a legjobb, főleg mivel ebben a pasi Channing Tatum valami eszméletlen sexi, én itt szerettem bele, de Jenna Dewanra sem lehet panasz fiúk, gyönyörű lány, már miatta megéri megnézni. Ezenfelül a story a szokásos, de a zenék jók és a táncok is menők, aki szereti az ilyesmit. Nagyon sok jó szám van benne én a zárójelenet zenéjét osztom most meg veletek! Jó napozást emberkék...

Linkin Park - The Catalyst

2011.07.14. 12:56

 Követve az előző posztom vonalát jöjjön egy kis Linkin Park. Ha meg kéne neveznem a legjobb férfi énekest akkor biztos, hogy Chester Bennington neve is az elsők között jutna eszembe. Ezzel a számmal be is bizonyítja ezen állításomat. Az énekes ismerős lehet a Fűrész c. filmekből is. Elég véresen távozik az élők sorából. Linkin Park - The Catalyst (szöveg)

Pihenésképpen böngésztem a neten, és egy EFOTT-os promós videó alatt szólalt meg ez a szám, bennem meg merült fel a kérdés, hogy eddig hogy maradhatott ki a blogról... :) Szóval jöjjön most (csak Edit miatt) zene, nem Petőfis szlogenre hajazó...hmmm...szlogenhez című műsorunk száma: Yolanda Be Cool feat DCup - We No Speak Americano :D (szöveg)

 Július 12-én volt egy fergeteges Depresszió koncert a ZP-ben, ahova volt szerencsém elmenni. Nem teljesen az én világom, de baromi szuper volt. Első perctől az utolsóig bent zúztunk az első sorokban. Nagyon jó koncertet hoztak össze! Kb. a koncert közepén mondtam haveroknak mellettem, "Tegyetek fel!", azok felkapnak és az egész közönségen végig stage divingoltam, hatalmas élmény volt.:) Üröm az örömben, hogy sokáig tartott visszamenni előre.:) Sőt a végén még a pengetőt is elkaptuk:) Egyik legjobb koncertélményem volt. Így jöjjön egy számocska tőlök! (szöveg)

Egy vállalkozó Szellem mutatta nekem ezt a zenét, a hangzás mellett a klip is egyből megtetszett, élvezzétek ti is! :) Arctic Monkeys - The View From The Afternoon (szöveg)

Puddle Of Mudd - She Hates Me

2011.07.12. 17:54

Egy nagyon jó zene egy nagyon jó klippel! :) Szerencsére valaki megcsinálta, hogy az eredeti, de cenzúrázott klipre rátette a rendes hangot, így élvezhetjük mindkettőt... :) (A fucking szó elharapása elég gázul hangzik az original klipben... :D) Puddle Of Mudd - She Hates Me (szöveg)

(Ui.: vicces, hogy a posztom után 3 nappal már nincs fent a videó... :S így jöjjön a cenzúrázott, de jó klipes változat...)

Mostanában főleg csak magyaroktól posztoltam... :) Jöjjön hát most (is) egy kis külföldi! :) Szerintem nagyon zene! :D Queens Of The Stone Age - In My Head (szöveg)

süti beállítások módosítása