Alex Clare - Up All Night

2011.07.10. 23:59

Jó zene + érdekes klip. (szöveg)

Patrice - Soulstorm

2011.07.10. 23:55

Egy kis nyugis zene vasárnap estére :) Holnaptól újra pörgés :P Irány Tokaj! Szerdától Hegyalja, de mi már holnap kezdünk :P :D :D

 

Az intelligencia két legófejű nagykövete, akik elrabolták a Borit, és fémtestű droidnővé alakították, hogy segítségével elfoglalják a bolygót. A zenével mossák ki az agyunkat... és ez nekünk jó :D :D Amúgy kurvára be van csípődve a nyakam, és ez olyan frenetikus, szinte földöntúli érzés, hogy egyből a maximális extázisra gondoltam... :D Soerii & Poolek - MAXIMÁLIS EXTÁZIS (Péterfy Borival:) (szöveg) Ja, és mindenki nézze meg a bemutatóvideót is, én besírtam... :D Itt!

Hiperkarma - Feketepéter

2011.07.09. 16:59

Egy ideje tervezek Hiperkarmát, de a bőség zavarában nem tudtam választani... Eddig... :) Jöjjön a talán legszövegcentrikusabb és legtöbb általános igazságot felvonultató szám. De most ne tegyél úgy, mintha nem te lennél, aki nem te vagy, mert...olyan vagy te is (én is) mint mindenki... Ja, és a szövegből megtudható, hogy melyik az a szabály, amely mindig erősödik... :) Hiperkarma - Feketepéter (szöveg)

Kistehén - A szerény nyúl

2011.07.08. 21:42

Egy kis zúzás a Kistehén zenekarral :)

 Kistehén - A szerény nyúl

Az elmúlt három nap után csak annyit tudok mondani, hogy Budapest nyáron sokkal szabadabb!!!! :)

Tonight it's party time :P :P Igyatoook, bulizzatoooook!!! Egyszer élünk!!! :)

 

Supernem - Elvileg

2011.07.07. 21:10

Jöjjön az új Supernem lemezről az a szám, mely elvileg az én személyes kedvencem... :) A szám címe elvileg az, hogy Elvileg. Ez is elvileg szöveg-orientált, ahogy elvileg tőlem mindenki megszokhatta... :) "elvileg...az idő mozgatja az órát...elvileg...a papír szívja a tintát...elvileg...az ellentétek vonzzák...elvileg..." és gyakorlatilag? :) (szöveg)

30Y - Puhatalpú lányok

2011.07.06. 23:59

Aki a 30Y koncertre csak a Bogozd ki miatt megy, az bekaphatja... :) Csak egy kicsit vagyok részeg, még pont tudok írni... :D A mentés másként csak koncertfelvételben volt, így találjon mindenki magának egy Puhatalpú lányt... :D Mindjárt itt a péntek! :D

Humming - Portishead

2011.07.06. 23:03

 Ez egy elég sejtelmes és szenvedélyes szám lesz. A szövege is erre utal. (szöveg)

Travie McCoy: We'll Be Alright

2011.07.06. 21:47

Újra Budapest, újra buli, újra pörgés :P :) 

 A Kerekes Band nemrég megjelent új albumáról következzen egy jó kis zene. Lehet, hogy egy kicsit rétegzene, de hát melyik szám nem az? Tetszik, ahogy keverik a folkot az elektronikus hangzással. Kerekes Band - Csango Boogie

Slipknot - Vermillion Part 2

2011.07.05. 22:01

Egész nap ezt hallgattam.. és nem tudom abbahagyni, úgyhogy ez lesz a mai posztom :) Egyébként is akartam valamikor posztolni egy Slipknot-ot amiben hallatszik Corey Taylor hangja, amit egyszerűen imádok! :) Nekem mindenképp benne van a top 3 férfi hangban :P :) 

 Ha a csaj támad, nincs más hátra, védekezni kell! - szokta volt mondani egy ismerősöm... :D Amúgy az AHA című számot Sári Évivel közösen készítette el Sub Bass Monster, egy országos szexuális és mentálhigiéniés felvilágosító programhoz... :D Úgyhogy mindenki vigyázzon, el ne basszon valamit, mert mint tudjuk, a szex nem baleset... :D A szöveg szerintem tök vicces, bár a csajra jobb ruhákat is aggathattak volna... :) (szöveg)

Alex Clare - Relax My Beloved

2011.07.04. 23:31

 Micsoda kincsre akadtam. 

The Prodigy - Smack My Bitch

2011.07.04. 20:19

Ez a videoklip nyerte el a "legbotrányosabb dal" megtisztelő címet! :) Úgyhogy ajánlom mindenki figyelmébe, hogy nézze végig! Főleg azért mert a legvégén van csattanó is :) A szövege nem túl bonyolult, csupán ennyi: "Change my pitch up, smack my bitch up"

 

 A Ladánybene 27 és az Animal Cannibals közös találmánya ez a szám... Kicsit furcsa nekem ez a két stílus keveréke, de egész jóra sikerült... :D Ja, és Valaki kell! :) (szöveg)

Klaxons - Echoes

2011.07.04. 13:04

Egy viszonylag fiatal 2005-ben alakult Brit bandára szeretném most a figyelmet irányítani..
Nehéz lenne besorolni bárhova is a stílusukat, leginkább a '90-es évek zenéire emlékeztet :)

Klaxons - Echoes (szöveg)

süti beállítások módosítása