Delta Spirit - People C'mon

2011.06.19. 23:59

Egy kellemes kis zene az élet nagy üstjéből! (szöveg)

 Eredetileg az Amorf ördögök száma volt, és kedvenc Borink énekelte, (sry, javítanom kell, az eredeti szöveget a Csókolom zenekar szerezte, és ők adták elő... Edittől tudom... :D) de 2008-ban a Magyar Dal Napja alkalmából egy több személyből verbuválódott banda adta elő az MR híres-neves 8-as stúdiójában... Szóljon a Mókus és a 40+ - Dunántúli sláger (szöveg)

Venus - Régi Nyár

2011.06.19. 21:21

Lassan mindekinek megkezdődik az idei nyár...de lesz-e olyan mint régen? Nyílván nem lesz olyan mint régen, mert azt már soha nem kaphatjuk vissza, de lehet olyan jó mint régen! Nagyon fura érzés, hogy nem tudom eldönteni, hogy ez a szám pozitív vagy negatív érzéseket vált-e ki belőlem.. az biztos, hogy sok-sok emlék eszembe jut :)

 

Cowboy Bepop

2011.06.19. 14:22

Ha tetszik ha nem rászoktatlak titeket az animékre! Újabb nagysikerű animesorozatot szeretnénk nektek megmutatni, a Cowboy Bepop-ot. A zenéje is nagyon híres és világsiker az egész sorozat. Az animet Shinichiro Watanabe rendezte és Kánno Jóko szerezte a zenéjét. 2071-ben játszódik a történet, érdemes belenézni. Remélem kedvcsináló ez a kis videó, ezzel a Rain című számmal.

 

System Of A Down - Sugar

2011.06.18. 21:15

A kedvenc System számom jön, mert most ilyen kedvem van :P :)

Most vagyok túl egy pörgős-zajos ballagáson ezért egy kis lazulásra van szükségem..erre pont megfelelő a következő szám:

Caesars - It's Not The Fall That Hurts (szöveg)

Sin City Theme Song

2011.06.18. 20:17

Jöjjön ma egy újabb jó film, amit muszáj megnéznetek. Irtózatosan jó csajok, sok sok vér és egészen érdekes történet. Nézzétek meg a filmet, előtte pedig hallgassuk meg étvágygerjesztőnek a zenéjét... oh jeeeeeeeeeee

 Nem hiszem, hogy be kéne mutatni ezt az embert, de ha mégis akkor Ő az az ember aki bármihez nyúl abból jó dolog fog kisülni. Legyen az a színészet, könyvírás vagy a zeneszerzés. Ez utóbbira ékes példa ez a szám. Aki szereti a bluest az kapcsolja ki a monitort és csak dőljön hátra. Hugh Laurie - Battle Of Jericho (szöveg)

 Egy Katona Klári feldolgozás Takáts Eszter hangjával... Kicsit lötyögős, kicsit mókás, kicsit vidám, olyan élvezhető... :) Eszter és a Gumizsuzsi - Gömbölyű dal (szöveg)

 Nem szeretem mikor egy sikeres szerzeményről, legyen az könyv, film, játék vagy ép zene még több bőrt akarnak lehúzni. Ez általában nem is sül el jól és meg se közelíti az eredetit. Mikor ennek a címét megláttam azt gondoltam, hogy na ne, aztán meghallgattam és rájöttem, hogy ez jó. Győzödjetek meg róla ti is. Íme: Mike Posner - Rolling in the deep (szöveg)

Imádom! Egyszerűen imádom ezt a számot, nem tudok betelni vele :) Pannónián volt Kiss Forever Band és állati jók voltak, élőben hallani ezt a számot és tombolni a tömeggel, körülírhatatlan...

 Kiss - I was made for loving you

Kiss Forever Band - I was made for lovin' you 

 A Robi tegnap említette a parasztbajuszt, hát nekem meg egyből beugrott ez a szám is! :D A szöveg haláli, pl a gereblyével megy kaszálni rész besírós gyanús... :D Aljas kúszóbab - Szájmon Bácsi (szöveg)

 Meghaltam és ez a menny.(szöveg)

Egy újabb Bubamara feldolgozás, most a Budapest Bár előadásában. Lovasi András énekel (elképesztően vicces parasztbajusszal :) A klip különösen érdekes mivel sok ismerős arc felbukkan benne és a rendezője Kollár-Klemencz László, a Kistehén énekese!

Budapest Bár - Szilvafácska

Fish! - Keep Your Secret

2011.06.16. 17:10

 Beszédes a cím, nincs is sok hozzáfűznivalóm... :) Fish! - Keep Your Secret (szöveg)

RÓMAAAAAA

2011.06.16. 16:27

Gondolom rájöttetek, hogy imádom az HBO-s sorozatokat. Igen a róma is egy HBO által készített irtózatosan jó sorozat, nagyon királyos zenével! A trónok harca, az elit alakulat, a tudorok, a spartacus, a true blood.... nagyon isteniek... tényleg... nézzétek és hallgassátok őket! Most pedig hallgassátok és kapjatok kedvet ehhez: Jeff Beal intro

"Neked nem használ a szó, te nem tudod mi a jó" Most, hogy hazaértem a mai buliból és rájöttem, hogy ellopták mind2 telefonom, összes pénzem, bérletem, rá kellett jönnöm, hogy egy hülye segg vagyok. Hihetetlen, hogy képes az ember ennyire naiv és felelőtlen lenni... teljesen totál ki vagyok akadva magamtól... Úgyhogy ha ma bármi bajotok van magatokkal gondoljatok csak rám és rájöttök, hogy ti egész rendben vagytok másokhoz képest.... ekkora hülye picsát...

Yoann Lemoine - Evergreen

2011.06.15. 23:56

 Egy Morcheeba-ra hajazó szám következik. Mint utóbb kiderült a Bambi c. mesefilmben is megszólalt. Yoann Lemonie - Evergreen

 A zene és a gondolatmenet most pont nem jellemző rám, de volt olyan, amikor 1 hétig a szobámba zárkózva csak ez az 1 dolog hallatszott ki, szinte ennek a számnak az ismétlődése volt az egyetlen életjel... Lassan kezdem megérteni, hogy a szülők aggódtak... Vad Fruttik - Nekem senkim sincsen (szöveg)

Az eszméletlen szexi hangú Péterfy Boritól ez az egyik kedvencem. Egy számomra fontos személyre emlékeztet :)

 Péterfy Bori & Love Band - Újraélesztő (szöveg)

süti beállítások módosítása