Örök kedvenc, megunhatatlan, és nem tudom, hogy maradt ki eddig... :D Come on, come on, come on, come on...!! :) Elvis Presley száma 2001-ben lett ily módon mixelve, és azóta rengeteg filmben és reklámban volt hallható. Hallgassa mindenki nagyon sokszor! :) Elvis vs. JXL - A Little Less Conversation (szöveg)

Jack Johnson - Better Together

2011.06.04. 23:04

 A szám meghallgatásai után akár ki is lehetne találni, hogy milyen származású az énekes. Hawaii természetesen. Nem jártam még ott, de ilyen nyugodtnak képzelem el mint ezt a számot. Egy kutatás szerint ott él a legboldogabb ember, nem véletlenül.:) Hallgassátok ti is legalább ekkora lelki nyugalommal. Jack Johnson - Better Together (szöveg)

 Ez a kedvenc Kispál számom! :) Nem is tudom, miért ez lett, végülis nem volt terv...csak este lett... :) Nem a legnépszerűbb, de nekem ez a legjobb... A minőség miatt más videót teszek be, de érdemes az eredeti, 92-es klipet megtekinteni itt! Kispál és a Borz - Földtörténet (szöveg)

Biztos mindenkinek van olyan, hogy egy számról egy bizonyos ember vagy esemény jut eszébe. Pontosan ezért több órája Nirvanát hallagtok és egyszerűen nem tudom abbahagyni. Ez az egyik kedvenc Nirvana számom, valószínűleg mert kapcsolódik hozzá egy este, amit soha az életben nem tudok elfelejteni...

Static-X - The Only

2011.06.04. 21:50

Egy kis zúzás estére :)

Static-X - The Only (szöveg)

Kid Rock - All Summer Long

2011.06.03. 23:02

 Üvegből inni a whiskeyt és nem gondolni a holnapra... hmm... jó is az... :) Ezt a számot már sokszor agyonhallgattam, többek között a forgalmi-vizsgám előtt is, indulásra készen, akkor bevált! :D Szóljon a Kid Rock - All Summer Long (szöveg)

Nirvana egykori dobosa 1995-ben alapította bandáját, azóta számos albumot adtak ki, klippeket forgattak amik szerény személyem szerint eszméletlen jók :)

 Foo Fighters - Long Road To Ruin (szöveg)

Aventura - Obsesion

2011.06.03. 00:20

Jajj ezek a latinok... lehet, hogy a gazdasághoz meg a hülye szabályok betartásához nem értenek, de élni azt tudnak! Mindig irigyeltem bennük azt a szenvedélyt, azt az életstílust, ahogy táncolnak, ahogy szeretnek. Az egész olyan élettel telített... "No es amor, no es amor, es una obsesion" 

K'naan - ABC's

2011.06.02. 20:17

Nem szoktam rap zenét hallgatni, de szerintem ez egész jó :)

 K'naan - ABC's (szöveg)

30Y - Giling-galang

2011.06.02. 19:39

 A szöveg Beck Zolis, de a zene a női hang miatt valahogy mégsem 30Y-os, de ettől függetlenül hatalmas, egyik kedvencem! Még a legelső demó-lemezről van, 2001-ből. Innen (több Y szám társaságában) le is tölthető... Szóval szóljon a Giling-galang, mert jobbra giling és balra galang! :) (szöveg)

"And this is not a case of lust, you see
it's not a matter of you versus me
It's fine the way you want me on your own
but in the end it's always me alone"

Najóóóóó ez nem az X-MEN zenéje, de nagyon szeretem ezt a számot és mikor kerestem az eredetit, hát nem tudtam megállni, hogy végül ne ezt tegyem ki! :_P Ez az Evanescence-től a Bring Me To Life és én nagyon imádom Amy Lee hangját. Na de miért az X-MEN, mert az egy jóóóó film, legalábbis az egy az nagyon, aztán a többi is nézhető és a képregényadaptációk közül igen jók. Ma van a premierje az 5-nek, bár időben ez a legelső.... Az X-men szeretni kell,  mindenki szeretne más lenni, de közben meg nehéz másnak lenni! Ti milyen képességet szeretnétek? Milyen mutánsok lennétek?! :_DDDD Amúgy a film eredeti zenéjét a híres John Powell szerezte, az is jó hallgassátok lelkesen és mozizzatok buzgón. :_)

 Méltatlanul lett hanyagolva. Muszáj pótolni. Az a szóló, nem semmi az tuti...

Mettalica - Nothin Else Matters (szöveg)

Fogalmam sincs, hogy jött ez most :D Nagyon rég nem hallgattam már Distillerst, viszont régen rengeteget. Bár mikor hazajövök mindig régi számok jutnak eszembe, a régi szép idők, mikor még fiatalok voltunk... :P :D :D

 Mára jöjjön egy kis ilyen... :) Ellie Goulding - Under The Sheets (szöveg)

Újabb MR2-es szám, ezúttal a Supernemtől és onnan is az új albumról. Szerintem hozzák a srácok megszokott minőséget..de azért a koncerten jobban odacsapnak :)

Supernem - Tudományosfantasztikus Pop (szöveg)

Hallelujah shrek

2011.06.01. 00:12

Hey Emberek! Na miújság így éjfél tájban? Ugye minden oké? Akkor halljunk egy kedves dalt, egy kedves meséből! Szóljon a Hallelujah Rufus Wainwright-tól a SHREKBŐL. Ugye mindannyian imádjuk a shreket???!!!! Én igen ugyhogy ti is imádjátok mind! :_DDD

Serj Tankian - Empty Walls

2011.05.31. 23:59

 Bizonyára mindenki ismeri a System Of A Down zenekart, így Serj Tankiant is, az énekest. Bámulatos tehetsége van. 4 és 5 oktávnyi hangot tulajdonítanak neki, ami annyit tesz, hogy képes 32 és 40 hangot énekelni. Nem semmi teljesítmény. Másrészről Serj Tankian az énekesen túl költő, drámaíró, producer, politikai aktivista és még sorolhatnám. Szimpatikus benne, hogy elítéli a "sztárság" intézményét, szerinte ez időpocsékolás és csak arra jó, hogy a pletykák tönkretegyék az ember személyes kapcsolatait. Ebben mindenképp van valami. A klipeit nagyon szeretem, sokatmondóak, a szövegei mélyek és elgondolkodtatóak. Kár is a szót szaporítani, íme : Serj Tankian - Empty Walls (szöveg

(Sajnos a kiadója letiltotta youtubeon a videó beágyazás lehetőségét, így nem tudtam kirakni az offical videót, de el lehet érni itt. Érdemes a klip miatt megnézni.;-) )

A mai nap legalább olyan kurva jól végződött amennyire szarul kezdődött... imádom a munkámat :P az egyetlen ami jelenleg eszembe jut az ez a szám :)  

Limp Bizkit - My Way

2011.05.31. 23:33

Ki ne akarná a saját útját járni? Limp Bizkit megmondja, hogy hogyan tedd :) 

Limp Bizkit - My Way (szöveg)

süti beállítások módosítása