Tool - The Pot

2011.05.29. 23:48

Egy nálam visszatérő zenekartól fog származni a mai posztom. Megtalálom, hallgatom hosszú heteken keresztül, elfelejtem, és ismét megtalálom. Most a megtalálás szakaszban járok. Remélem mást is sikerül belerángatnom ebbe a ciklusba. Nos, a Tool egy elég egyedi hangzásvilágú zenekar. Igazán meg se lehet fogalmazni a stílusát. Mind nevezik alternatív metálnak, mind progresszív rocknak. Nagyon sok jó száma van, nehéz volt dönteni. Mindemellett felhívnám a figyelmet a klipjeire. Mint a zenéjük úgy ezek is egyediek és nagyon bizarrak. Ez még a legkevésbé különleges. Következzen hát a Tool - The Pot. (szöveg)

Egy aranyos szám a szerintem legerotikusabb hangú magyar énekesnőtől:

 Péterfy Bori és a Plútó - A nagy szívbűvölő

Armageddon

2011.05.29. 18:25

Nyomott időjárás, nyomott hangulat, nyomott zene! Najóóó, ez a zene nagyon király, de azért illik a hangulatomhoz. Remélem azért tetszik majd, mert nekem igen. A film pedig még jobb. Ilyen jó zenével amúgy is csak jó lehet, de Bruce Willis, Ben Affleck meg Liv Taylor és a személyes kedvencem Billy Bob Thornton, imádnivaló  a filmben, :_D szóval velük meg még jóhogy jó. Legalábbis egyszer meg kell nézni. A zenét Trevor Rabin szerezte, a film pedig 1998-as és Michael Bay rendezésében született. jeee

 

Szabó Balázs Bandája - Zaj

2011.05.29. 18:04

 Nincs mit írni róla, hallgatni kell... Szabó Balázs Bandája - Zaj (szöveg)

 Most kezdődött a BL döntő, így a focizenés sorozatomat természetesen a Bajnokok Ligája főcímdalával fogom befejezni... Hallgassa mindenki kedvére, nekem mindig is nagyon tetszett! :)

The WHO - I can't explain

2011.05.28. 10:20

I can't explain.... mostanában elég gyakran így érzek :) Szerintem ez egy nagyon jó kis szám egy laza bulihoz :) Amúgy tőlük a My Generation című szám a közismert, ami ugyancsak nagyon ott van :) A klipp is bejön, elég egyszerű, de azért látszik, hogy jól érzik magukat a fiúk, lányok. (szöveg)

 

Bellini - Samba De Janeiro

2011.05.27. 21:46

 Ugorjunk a sok múltbéli foci-esemény után a jövőbe! Bár a zene régi, 1997-es, de a 2014-es Brazil rendezésű világbajnokságnak lesz a hivatalos zenéje. Mindenki ismeri, sokan szeretik, és a salsát is emlegettük a múltkor, így most jöjjön egy kis samba! :) Bellini - Samba De Janeiro (szöveg)

Gogol Bordello - "Not a Crime"

2011.05.27. 18:24

A már régebben bemutatott Gogol Bordello elmebeteg együttesétől szeretnék egy újabb agybajos zenét bemutatni..jó szórakozást :)

Gogol Bordello - "Not a Crime" (szöveg)

 

Pendulum - Blood Sugar

2011.05.27. 16:44

Imáááááádom!!! :) Annyira rá vagyok most kattanva a pörgésre, ha van ilyen betegség, akkor tuti beteg vagyok :D Az elején pofáznak, de kb olyan 0:40-től indul a zene is :D Pörögjetek embereeek!!!! :) Party hard or go home! 

Johnny Cash - Hurt

2011.05.27. 02:58

 Egy hatalmas adósságot szeretnék most törleszteni Johnny Cashsel a Dailymusiccal és a minőségi zenével szemben. Az ember aki mindenkinek lehetne a példaképe. Az ember aki kitűnik a tömegből. Ezt a kijelentésemet jól példázza, hogy az 1971-ben megjelent Man in Black című albuma, ahol kifejti, hogy addig amíg háborúk sanyargatják a világot, vagy amíg élnek szomorú sorsú emberek a földön addig feketében fog fellépni. Amint az utolsó klippje is bizonyítja nem szegte meg a szavát.Hozzáteszem ez a szerelés nagyban különbözött az akkori country zenészek viseletétől, gondoljunk csak Elvis Presly csilli-villi rhinestone ruhájára. Tehetségét bizonyítja, hogy 94 különböző díjjal jutalmazták tehetségét, sőt csillagot kapott a Hírességek Sétányán Holywoodban (Walk of Fame). Zenészi karrierje mellett a filmes pályán is megfordult. A leghíresebb film ami mára már alapműnek számít az a Nyughatatlan ami az ő életét dolgozza fel. Mindezekből adódik, hogy rengeteg választási lehetőségem van jó számot kirakni, példának okáért ott a Ring of Fire, vagy a Walk the Line, ellenben a legpopulárisabbat választottam. Nagyon szeretem ezt a számot és a szövege sem akármi. Hallgassátok hát ti akkora rajongással mint jómagam. (szöveg)

Beat Dis - Warm My Heart

2011.05.26. 23:37

 Egyszer már posztoltam a Beat Dis magyar zenekartól. Megint felkeltették az érdeklődésemet a Warm my heart című számukkal. Úgy tűnik érdemes rájuk odafigyelni. (szöveg)

 

 

 

Másnaposok - FLO RIDA

2011.05.26. 19:33

Na minek van ma a mozibemutatója? Általában nem szeretem a CSAK vígjátékokat, de a másnaposok nagyon tetszett. Kíváncsi vagyok tud-e a második rész is ennyi kacagást okozni. :_D Na, de mielőtt elmennénk a másnaposok2-re moziba, elevenítsük fel az egyet és röhögjünk a Right Round Flo Rida című számára a film utolsó képkockáin, azokon a bizonyos fotókon.... :_XD

Nelly Furtado - Força

2011.05.26. 19:01

 Szombatig football-események zenéi következnek tőlem, és a tegnapi 2010-es VB zene után most kicsit messzebbre megyek vissza, egészen a 2004-es portugáliai EB-ig. Annak a zenéje nagyon tetszett, már akkor, 2004-ben agyonhallgattam... :D Bár ez egy remixelt változat (radio edition), de videoklipet ehhez forgattak csak, ami szerintem nagyon aranyos lett, nézze meg mindenki! Nelly Furtado - Força (szöveg)

Egy igen érdekes énekes - gitáros - zeneszerzőről szeretnék ejteni pár szót: Chris Cornell aki Christopher John Boyle néven látta meg a napvilágot. Több zenekarban is játszott; Soundgarden énekeseként grunge legenda lett, utána pár évig az Audioslave-ben játszott. 2007-től szólóban nyomja. Jöjjön egy szám tőle ami a Casino Royale című filmben is felcsendült:

Chris Cornell - You Know My Name (szöveg)

Loona - Bailando

2011.05.25. 16:17

Ilyen jó időben lehetetlen tanulni... valahogy sokkal több kedve van az embernek lemenni a tengerpartra és táncolni :D Lehetőség nincs nagyon, de álmodozni is jó :) 

 

 Aki tavaly nyáron élt, és nem becsukott füllel járt, annak biztosan ismerős lesz a következő szám, hiszen ez volt A Világbajnokság (igen, nagybetűs, mert ugye foci :D) zenéje. Személy szerint nagy kedvenc, a szövegét egyből megtanultam, és utoljára talán januárban a Mori2ben karaokeztam, most meg vhogy beugrott, bár az eredetinél nekem jobban bejön ez a változat... :) K'NAAN - Wavin' Flag (Coca-Cola Celebration Mix) (szöveg)

Karabély - Taníts meg élni!

2011.05.24. 20:01

 Többekhez is intéztem már a kérést, de úgy látszik, eddig még senki nem merte úgy igazán bevállalni... :D Taníts meg élni! by Karabély (szöveg)

Süt a nap, jó az idő :) kicsit mezítláb mászkálni, inni egy jó fröccsöt, szívni a haverokkal és hallgatni kedvenc bob marley számomat, ennyi... :P

 

Hair - Let the sun shine in

2011.05.24. 01:22

Pörgessük fel az estét, mielőtt bealszom tanulás közben. Zene, tánc, szerelem, szabadság és az értelmetlen háború. Igen, hallgassunk egy kis Hair-t! Az 1979-es azonos című musical alapján készült alkotás kötelező zeneileg és filmileg is. Hallgassuk a legismertebb számot belőle a let the sun shine in... A film zenéjét, amúgy Galt MacDermot szerezte. Szép álmokat, aki még nem alszik! :_D

Jazzékiel - Matek

2011.05.23. 23:58

Enyhén fejezem ki magam ha azt mondom, hogy elég érdekes szövege van, de a gitár mindenért kárpótol! (szöveg)

süti beállítások módosítása