Vincent - This Is For You

2011.05.22. 22:40

 Ezt a zenét kaptam, nekem is úgy lett mutatva. Nem tudok semmit az előadóról, már régóta posztolni szeretném, de csak az itthoni gépen volt a kedvencek között (eddig), magamtól meg nem találtam meg. Hallgassa mindenki nagyon sokat, nagyon jó a szám! Vincent - This Is For You (szöveg)

Goran Bregovic - Ya Ya

2011.05.22. 21:46

 Jöjjön még egy kis balkán; Goran Bregovic zeneszerző, gitáros aki többek között az imént említett Macskajaj c. filmben is felcsendültek zenéi, és ezzel is megteremtette az eszméletlen jó hangulatot a filmben.

Goran Bregovic - Ya Ya (szöveg)

Macskajaj - Long Vehicle

2011.05.22. 17:41

MACSKAJAJ! Gondolom mindannyian átéltétek már, de láttátok is esetleg a filmet? Ez a pár filmkocka és vidám zenécskéje lelkesítsen titeket és NÉZZÉTEK meg. Ígérem nevetni fogtok! Sokat! Hát akkor szóljon a macskajaj filmzenéje, amit többen szereztek elég nagy sikerrel. Voljslav Aralica, Dr. Nele Karajilic és Dejan Sparavalo-nak köszönhetjük a zenéket, amik eléggé híresek is lettek azóta. Keressetek rá a többi számra is megéri

 Egyenesen a sütőből! Még meleg! (szöveg)

Anna and the Barbies - Gombóc

2011.05.21. 23:32

 Ismét egy általam agyonhallgatott zene. Youtuberepeat-gyanús volt, és még mindig az... Van, ami még gombócból is sok lenne, de ez a zene tipikusan nem olyan... :) Anna And The Barbies - Gombóc (szöveg)

 Mostra. (szöveg)

The notebook - Love of my life

2011.05.21. 14:57

Ismételten jöjjön valami igazán szerelmes. Már írtam nektek Nicolas Sparksról... Ő az az író, akinek már 6 szerelmes regényét megfilmesítették és a világ imádja őket. Ez a zene a szerelmünk lapjaiból van és ez a film valami eszméletlen szép. Ha hiszel a szerelemben akkor ez a film segít még inkább hinni benne:_D Ha nem akkor csak elbőgöd magad rajta, mint én és arra gondolsz, hogy az élet akár szép is lehetne... :_P A film zenéjét amúgy Aaron Zigman szerezte, de ez a Love of my life ezt biztosan ismeritek már a Queen-től.

BABÁK

2011.05.20. 23:39

Most pedig következzen a 2010-es évem legjobb moziélménye, A Babák az első év című film zenéje... Vagyis inkább trailere... de a zene is nagyon jó alatta, találó és aranyos. A 79 perces francia dokumentumfilm szerintem fergeteges. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Nézzétek meg ezt a kedves kis videót egy jó zenei aláfestéssel és érteni fogjátok miért imádom! Szóljon tehát a Bruno Coulais által szerzett zene miközben lássuk a Thomas Balmes által alkotott filmkockákat. Hangos nevetést...

Cee Lo Green - Fuck you

2011.05.20. 23:15

 Az egyik kereskedelmi csatorna duettes műsorán ma este volt ez a Cee Lo Green szám, nagyon hangulatos, a szövege is érdekes. Tényleg szívás más pasival látni a kiválasztott csajt... De hát az élet már csak ilyen.... Jöjjön a Fuck you c. szám! (szöveg)
(A kisebbek kedvéért itt van a cenzúrázott Forget you version, annak a klipje nagyon vicces is! :D)

Fuck you:

Forget you:

 Nagyon hangulatos.

"Attól, aki fontos, attól, ami jó nem akarok elszakadni"  ...elszakadni nehéz, de néha muszáj... 

 Ez egy ilyen zene... Érdekes, tetszős, fura szövegű, vidám, szomorú, mindenes... Asszem... Vagy nem... Anima Sound System - Tedd a napfényt be a számba (szöveg)

He's a Pirate soundtrack

2011.05.19. 10:39

Kell bárkinek magyaráznom a választásom aktualitását? Na mi ez a zene? Háááát persze, hogy mindenki tudja, hogy ez a karib tenger kalózai és ugyebár ma van a 4. rész premierje a mozikban, idehaza. Úgyhogy nyomás mozizni és hallgassátok Hans Zimmer újabb fantasztikus szerzeményeit, miközben egy jót nevettek Jack Sparrow-n...:_D A 4. részről annyit érdemes még tudni, hogy az előző három rész egy összefüggő történet, egy trilógia ez a negyedik rész, pedig egy plusz rész, amit könyv alapján alkottak meg. A rendező ugyanaz, és sok színész is visszatér. Rossz biztos nem lesz! Hajrá

A szám önmagáért beszél... legalábbis szerintem, de akinek esetleg kellene háttérinfó... A Schindler listája főcímdalát hallgatjuk éppen, amit 1993-ban rendezett Steven Spielberg és 7 Oscart nyert.  A főcímdalt John Williams szerezte és a híres hegedű virtuóz Itzhak Perlman játszotta el... Szóljon hát!

Hiperkarma - Zöldpardon

2011.05.18. 23:50

Tegnap már említettem Bérczesi Robit és a Hiperkarmát, nem is tudom megállni, hogy ne posztoljak tőlük is... Jöjjön az egyik kedvenc számom, mely a címe miatt aktuális is, hiszen ugye be fogják zárni a Zöld Pardont, és zászló lesz a helyén... Szóval következzen a Zöldpardon c. számuk! (szöveg)

Irie Maffia - Hands In The Air

2011.05.18. 21:28

Ki ne hallott volna a 2005-ben alakult Irie Maffiáról... Főleg élőben koncerten fergeteges hangulatot tudnak teremteni, jöjjön egy pörgős szám tőlük:

Irie Maffia: Hands In The Air

 Csak, hogy teljes legyen. Teljes kiment a fejemből ennek a számnak a létezése. Anna juttatta eszembe a tegnapi postjával. Nekem tetszik. Kell hozzá hangulat. (szöveg)

 

French Affair - Sexy

2011.05.17. 22:40

 :D Megmondom őszintén, be vagyok baszva :D És most ez a dal épp jól esik, tánci tánci meg esés ide oda, egy kis nevetés és your sooo sexy, sex, sex, sexy..... :P :D

Biorobot - Csipogó

2011.05.17. 18:01

 A hazai alternatív zenét ismerőknek és kedvelőknek nem mondok újat a Bérczesi Róbert névvel. A Hiperkarmával már egyszer maradandót alkotott (szerencsére újra összeállnak a nyárra!), és manapság a Pluto vagy a Biorobot formációban hallani róla. Most nagyon sokat hallgatom a Biorobot Csipogó c. számát, így következzen is most ez! (szöveg)

 Egyik kedvenc számom, a film is nagyon jó, melyben felcsendül (A tégla). Pörgős, energikus, Robi tudja gitározni, én csak félig tudom, és az egyik motiváló ok, ami miatt egyszer mindenképpen elmegyek Bostonba! :D Dropkick Murphys - I'm Shipping Up To Boston! (szöveg)

süti beállítások módosítása