Csak hang legyen és fény, sok szép halott állat...

A magyarok közül a Tankcsapda az egyik kedvencem. Jó kis pörgős számok, amitől megjön az ember kedve, hogy bulizzon egy óriásit! Tavaly Pafe-n is ővéké volt az egyik legjobb koncert, igaz vérző szájjal és szakadt gatyával jöttem ki a koncertről, de egyértelműen megérte!  

 

Enemy At The Gates

2011.05.15. 22:50

Így estére hallgassunk egy kissé szomorú, de annál gyönyörűbb zenét. Mindenképp ajánlom, hogy nézzétek meg hozzá a filmet, ha még nem tettétek volna meg eleddig. :_) A 2000-ben készült háborús film az 1942-43as Sztálingrádi csatát dolgozza fel. A főhős, akit Jude Law alakít, a valóságban is létezett mesterlövész volt és 225 katonát ölt meg... A filmhez nagyon passzol a zene (James Horner szerezte), úgyhogy hallgassuk meg és értékeljük, hogy minket nem lőnek halomra. :_D

Subscribe - Álomtégla

2011.05.15. 22:18

Fiatal, feltörekvő csapat a Subscribe, igaz '99 óta már a pályán vannak. Jöjjön egy MR2 által is sokat játszott szám tőlük.

 Subscribe - Álomtégla (szöveg)

  Kinek mi jut eszébe erről a képről? :D Inni mindig van ok...! Ha mégsem? Akkor meg van indok! :) A Jägermeistert pedig mindenki szereti... Főleg, ha van belőle 10 kicsi... Vagy még inkább 10 nagy! :) Hallgassuk a zenét, nézzük a klippet, igyuk a Jägert! Egészségedre! :) Die Toten Hosen - 10 Kleine Jägermeister (szöveg)

Milow - Ayo Technology

2011.05.14. 23:03

*pukk*

*glugyglugyglugy*

- A magányra!

*szlup*

Slipknot - My Plague

2011.05.14. 21:06

 Ez az egyik régi nagy kedvencem, imádom ezt a számot! Van az a bizonyos hangulat amikor csak erre vágyok...

 

Miközben terjesztjük a zenéket itt a kedves kis honlapunkon, nekem célom, hogy terjesszük a fimeket is. Mai posztom egy új, nagy sikerű sorozatnak az intrója.... Egy kis ízelítő a sorozatból. Nekem nagyon tetszik, le ne maradjatok róla ti sem. A könyv maga óriási siker, az író fantasztikus és eddig a sorozatot is imádja a világ. Az HBO-s sorozatot kódolatlanul tudjátok nézni, hetente,  egy-egy új részecskét! :_D A kritikusok szerint Tolkien óta a legjobb fantasy! Szóljon tehát most egy kis sorozat kedvcsináló Hilario Abad szerzeménye a trónok harca filmzenéje.

Unkle - Burn My Shadow

2011.05.14. 17:31

Egy igen érdekes stílusban játszó brit zenekart szeretnék bemutatni, ez az UNKLE. '94 óta vannak a pályán, és trip hop, trip rock a főbb stílusuk.

 UNKLE - Burn My Shadow (szöveg)

 Hirtelen jó kedvem lett, és egy vidám számot kerestem (aminek a megtalálása az egésznapos Gyógyüdülő-hallgatás után nem volt egyszerű), de beugrott a világzenét játszó (és 2 napja élőben látott) Anselmo Crew, nekik is a spanyol Che Sudaka közreműködésével készült zenéjük. A barcelonai együttessel közös szám nagyon jó hangulatú... Következzen a Warrior! (szöveg)

Take That - Kidz

2011.05.13. 23:52

Kövezzetek meg, de nekem tetszik ez szám. Krumplipucoláshoz tök alkalmas.:))) (szöveg)

 Wolf Kati bejutott az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe, azt hiszem, méltán lehet rá büszke minden magyar! Bár a stílus nem kedvencem, de úgy éreztem, ezt meg kell osztani, megérdemli, megérdemeljük! A Szerelem, miért múlsz? c. száma lett angolra fordítva, de maradt benne magyar rész is, így hát szóljon a vegyes What About My Dreams! (szöveg) (És szurkoljunk Katinak a holnapi döntőben!)

Laid Back - Sunshine Reggae

2011.05.13. 13:24

"Think less, live more!!!"

Egy eléggé megosztó zene következik estére. Ez a szám hajaz Lynx egy nagyszerű posztjára. (szöveg)

Ha már a klasszikusokról esett szó akkor folytatom a sort egy Jamaikai reggae és ska stílusban játszó együttessel, akik a '60-as években kezdtek zenélni és még napjainkban is jelentek meg albumaik. Igazi lazulós zene :)

 Toots and the maytals - 54-46 was my number (szöveg)

 Nem kedvelem kifejezetten a remixeket, főleg nem ha egy jó számot mixelnek át, de ez a zene nagyon ott van! Kispál és a Borz - Utolsó aktus a Földön (Neo Remix) (szöveg)

Skafunderz - Élni tudni kell

2011.05.11. 20:28

"A nyári napsütésben hideg sörrel a kézben, így indul a fesztivál
Egy hangfal megtöri a csendet, rendelsz magadnak még egyet
A színpad már készen áll.
Felvered a sátrad, gyorsan szeded a lábad, az élmény átölel
A haverokkal, csajokkal együtt lenni, minden most kezdődik el..."

Fesztivááááált akarok!!! :) És kapok is :P 1 hónap múlva Pannónia Fesztivál! Én ott leszek! És te? :) 

Wir Sind Helden - Nur Ein Wort

2011.05.11. 14:01

 Német zene még nem is volt azt hiszem. Nem tudom, mit énekelnek (annyira nem is érdekel), de aranyos, és az alacsony költségvetésű klip is jópofa... Wir Sind Helden - Nur Ein Wort (szöveg)

 Jöjjön hát egy igazán unalomig csépelt, mindenki által jól ismert klasszikus:
Nirvana - Smells Like Teen Spirit (szöveg)

 Május 10-én, 1954-ben Bill Haley és együttese, a Comets, megjelenteti a Rock Around the Clock c. számot, ez az első rock and roll szám, amely első helyre kerül a slágerlistákon. Erre aztán lehet táncolni! :) Szóljon a rock n roll! (szöveg)

süti beállítások módosítása