30y - Lécci Áltass

2011.05.08. 23:57

Nánánánná:) (szöveg)

 

 

 Egy félresikerült kapcsolat, vagy ha egy csaj visszautasít, érezheti úgy az ember magát mint a számban hallani fogjátok..

Jöjjön az Intim Torna Illegál - Test vagyok (szöveg)

Brains - Love is just biology

2011.05.08. 18:11

 A szerelem csak biológia... Nem igaz? :) A bioszt meg hát, el kell fogadni... Vagy így, vagy úgy... Pörögjünk most kicsit, Brains - Love is just biology! (szöveg)

Ezt a számot biztosan mindenki hallotta már. Azt is tudjátok, hogy a Tűzszekerek című film zenéje?! Az 1924-ben játszódó futókról szóló film gyönyörű, és a zenéje is meseszép. A film 1981-ben 4 Oscart nyert, köztük a filmzenéje is. Halljuk tehát ezt a lenyűgöző számot, szóljon a Vangelistől a Chariots of fire...

Ha valaki azt mondja nekem, hogy a legbékésebb zene, akkor biztos vagyok benne, hogy ez fog beugrani. Ha becsukom a szemem akkor egyedül ülök egy sziklás tengerparton  és hallgatom ahogy a víz apró hullámai nyaldossák a sziklákat, a naplemente gyengéd sugarai átszűrik a szemhéjamat és végtelen nyugalommal töltenek el. (szöveg)

 Lazuljunk emberek! :) Ma a millenáris parkban voltam Európa napi rendezvényen... Nagyon jó volt: sütött a nap, csomó gyerek rohangált, szólt a zene, lehetett táncikálni meg játékokon részt venni, én pl az EuTwisternél voltam. Aztán a csajokkal megittunk 2-3 fröccsöt :) Megszólalt a Rainin' in Paradize Manu Chao-tól, kifeküdtem a fűbe és arra gondoltam, hogy minden milyen szép és jó :)  (szöveg)

 Kaphat hideget, meleget ez a szám de a népdalfeldolgozás reggae stílusban ütős :)

Következzen: Copy Con ft Balkan Fanatik - Csá

 

 Na jó, nem büntetek másokat magam miatt, jöjjenek kevésbé szomorú számok is! Kid Cudi - Erase Me (ft. Kanye West)...  (szöveg)

Szeretitek a lagzikat? Látni, hogy két ember egy életre összeköti az életét? Ki ne szeretne egy hatalmasat enni, táncolni és boldog emberek között lenni?!... A lakodalmak jó dolgok. Jó érzéssel tölt el hogy az emberek megtalálják a párjukat és boldogok... Ma én is egy lagziban fogok bulizni, úgyhogy gondoltam egy lagzis filmből választok nektek. A runaways bride Julia Roberts-el biztos mindannyiotoknak ismerős. Snow Patrol igazán jól adja elő, hogy lehetnél boldog. És tudjátok mit? mindannyian lehetnénk boldogok! Hát hajrá mindenki!!!

Road - Nem kell más

2011.05.06. 23:58

 Sziasztok! :)

Örülök, hogy mostantól én is blogolhatok :) Tőlem majd kaptok mindenfélét :D Eléggé hangulatember vagyok, úgyhogy a zene is ennek megfelelően jön majd... Ez most egy régi nagy kedvencem lesz, ami mindig jól jön! Nagyon szeretem :) 

Dub FX - 'Flow' feat. Woodnote

2011.05.06. 23:47

 Egy nagyon tehetséges zenésztől fog származni a mai postom zenéje. Ő nem más mint
Dub FX azaz Benjamin Stanford. Egy lábgéppel olyan isteni zenéket tud alkotni... Hallgassátok is ezen szerzeményét amibe Woodnote segédkezett. Nem mellesleg az idei VOLT fesztiválon is megcsillogtatja tehetségét. (szöveg)

 

 

Elliott Smith - Angeles

2011.05.06. 23:16

 Egy kicsit gyorsítva, de a szomorú vonalnál maradva szóljon ez a szám. Az egyik kedvenc filmemből, a Good Will Huntingból lehet ismerős sokaknak. A kedvenc jelenetem alatt is ez szól, rövid jelenet, szinte  csak egy kép, van talán 1 másodperces, de minden benne van... A dal szerzőjéről annyit, hogy öngyilkosság következtében halt meg, de nevét örökre beírta a könnyűzene történetébe. Jöjjön Elliott Smith - Angeles (szöveg)

Szeretnétek repülni? Úgy igazán? Fent az égen? Mondjuk egy sárkány hátán? Hunyd be a szemed és képzeld el, hogy te is repülsz odafent Hablattyal az égen! :_D A legeslegkedvencebb mesém az elmúlt évekből... Igen! Biztosan kitaláltátok már, az Így neveld a sárkányodat! A nagyszerű John Powell játékos, viking motívumokkal átszőtt zenéje minden elemében passzol ehhez az animációs filmhez, és meg is szerezte vele élete első filmzenei oscar-jelölését ez az emberke. Hallgassátok... Fantasztikus érzés...

Pendulum - Hold your colour

2011.05.05. 23:33

 (szöveg)

 Személyes kedvencem ez a szám, szövege óriási...mindenki értse azt amit akar =)
Kistehén Tánczenekar - Nyulak eszkimóban (szöveg)

 Szomorkodjunk tovább... The Unbending Trees - Alfred's Lovesong (szöveg)

Guess Who-These eyes

2011.05.04. 23:40

(szöveg

 

 

Eels - I need some sleep

2011.05.04. 18:59

 Ennél szomorúbb számot nem nagyon találtam. Ez olyan jó kis lehangoló... Szóljon az Eels - I need some sleep c. szám... (szöveg)

Freestylers - Cracks

2011.05.03. 23:41

 Egy kis dubstep estére. (szöveg)

Moby - Wait For Me

2011.05.03. 18:47

 Ez még úgy hiányzott... Moby - Wait For Me... (szöveg)

süti beállítások módosítása