Nem vagyok ideges fő a nyugalom, A helyzet kezelhető, de mégsem én uralom… Kezdődik a refrén. És sokszor tényleg elég egy apró szó, ami baszottul bánt, vagy egy hatalmas szopatás, mit neked szántak, mert vannak dolgok, amik haragot táplálnak... Sub Bass Monster nagy kedvencem... És Nem vagyok ideges... (szöveg)  Nagy levegő, belégzés, számolás négyig... (De semmit nem enyhít, az egész egy nagy tévhit...)

(szöveg)

Ákos - 1984

2011.04.30. 17:11

 Most végeztem a napokban, immár második alkalommal Orwell fantasztikus könyvével, az 1984-gyel. Nagyon sok hasonlóság van közte, és napjaink között. Az én véleményem is az, hogy kötelezővé kellene tenni mindenki számára az elolvasását (pesze az Állatfarmot is)! Nem is tudom megállni, hogy ne posztoljam ki Ákos régi számát, aki köztudottan 1984 fan. Szóval szóljon Ákostól az 1984! (szöveg)

 Ismét egy általam agyonhallgatott szám jön. A klippet külön ajánlom a figyelmetekbe. Nagyon különleges. (szöveg)

 Aranyos hang, aranyos ritmus/dallam, és egy ilyen nap... Odett és a Go Girlz - Belépek egy helyre... (szöveg)

Twilight. Lehet utálni, lehet imádni, a lényeg, hogy ez is egy világsikerű film, amiről már mindenki hallott. Én most arra használom fel, hogy általa megszerettessek veletek egy fantasztikus zongoristát, egy dél-koreai emberkét, aki gyönyörűen játszik. A River Flows In You az egyik leghíresebb száma, valószínűleg a Twilight miatt, bár ott egy kicsit másként hangzik el. Mindig a zene által ajánlok nektek filmeket, most egy tinifilm által ajánlok nektek egy zongoristát. Tessék hallgatni és persze ha lehet szeretni! :_D

 Az A38-on ismertük meg az együttest, és egyből megtetszett a stílusuk és a zenéjük. Jöjjön Luxemburgból az Eternal Tango zenekar Ronny Roy Johnson c. száma! (szöveg)

Muse - Resistance

2011.04.28. 23:50

 Egy időben sokat hallgattam eme remeket, aztán feledésbe merült és most újra elém tárult az egyik bizonyítéka a Muse zsenialitásának. Így hallgassátok és élvezzétek a Resistance c. számot!

Emil.Rulez! - Kukuruku

2011.04.27. 23:27

 Az előadót a vonaton találtam ki ,I love random lejátszás. Ez a zene nem fog meg mindenkit, de nekem Hajós András együttesének a stílusa igencsak bejön. Az út közben még vidám, gyorsabb számokat szerettem volna, de most mégis egy szomorkás fog jönni, ami sokkal kevésbé ismert is, mint a tervezettek... Jöjjön Emil.Rulez! - Kukuruku (szöveg)

A Walk To Remember - Only Hope

2011.04.27. 17:04

Egy kis szerelmes kedveskedés.... Ha egy icipicit is szeretitek a romantikát, akkor a Walk to remember nektek való. Pont annyira érzelmes amennyire az még kell. A séta a múltban című film Nicholas Sparks regényéből készült. Az írónak több könyvét is megfilmesítették és mindegyik óriási sikernek örvend. Én talán a Séta a múltban-t imádom a legjobban és akárki akármit mond, Mandy Moore a filmben fantasztikusan énekli a Switchfoot populáris dalait. Hallgassátok és kapjatok kedvet a filmhez. Barátnővel kötelező :_DDD

Quimby - Unom

2011.04.27. 13:02

 Mostanában naponta egyszer -pár órára- visszatérek ehhez a számhoz. Szeretem, ahogy a Quimby játszik a szavakkal... 

Guano Apes - Open your eyes

2011.04.26. 23:51

 Egy jó szám egy jó naphoz.(szöveg)

 Egy méltán világhírű magyar muzsika! A zene, a klip, a szöveg magukért beszélnek, nem is írok többet... Erik Sumo Band - Disco In My Head (szöveg)

 Hétvégén voltam gőzkabinban, innen ugrott be ez a szám. Péterfy Bori a kora ellenére még mindig tök jól néz ki, és szerintem a hangja is iszonyatosan erotikus, van pár nagyon jó klipje, és ahogy ebben a számban az "s" betűi hangzanak, áááh... :) Nem is húzom tovább a szót, Péterfy Bori & Love Band - Száraz gőz! (szöveg)


Jöjjön a szokásos youtube link is, bár itt valamiért a szám végén van vagy 5 perc némaság... :S

Quimby - Magam Adom

2011.04.25. 21:10

 Lehet, hogy kicsit már közhelyes vagy uncsi, de én szeretem, úgyhogy kirakom... Livius a körtefejű istenképmás megint alakít...(szöveg)

Emlékeztek a jelenetre? Igen? Ugye milyen jó? Tessék még egyszer megnézni... vagy ha nem emlékeztek akkor főleg és ha nem láttátok még a filmet, akkor legalább egyszer kötelező! Quentin Tarantino 2003as kétrészes filmje óriási és a zenéje is óriási... Hallgassátok velem a "Bang Bang, My Baby Shot Me Down" by Nancy Sinatra!

süti beállítások módosítása