Good Charlotte - Predictable

2011.04.24. 13:55

 Ingatag hangulat mellett sincs kedvem lassú számokhoz, így jöjjön egy régi kedvenc, a szövege is nagyon jó, a klip is korrekt, a zene is ott van, szóval minden klappol! Szóljon a Good Charlotte - Predictable! (szöveg)

The Godfather Soundtrack

2011.04.24. 00:13

Szomorúság...
1972...Francis Ford Coppola...Trilógia...A keresztapa...
11 Oscar jelölése. 1973 Grammy-díj legjobb eredeti filmzene - Nino Rota.

Szóljon most...

Kate Nash - Mouthwash

2011.04.23. 23:24

 Ma néztük a Forráskód c. filmet. A főhős hint el benne többször is valami "minden rendben lesz" dumát, melyről egyből eszembe jutott ez a Kate Nash szám. Én is énekelgetek, bár nem csak péntek esténként, és én is reménykedek; most meg sokat beszélek, szóval jöjjön a Mouthwash! (szöveg)

 Egy kis hangulatjavító erre a szép szombat estére! (szöveg)

 

La Fanfare en Pétard

2011.04.22. 23:23

 Egy igazi fesztiválegyüttest mutatnék be: La Fanfare en Pétard. Francia fúvós csapat rendszeres résztvevői PEN-nek, eszméletlen hangulatot tudnak teremteni. Bocs a videóminőségért, de csak így lehet bemutatni hogy mire is képesek a srácok!
(Külön köszönet Plotának a keresőmunkában :)

Komoly fellépésen normális felvételben:

 

 Tegnap volt a ZP nyitókoncert, Irie Maffia, és nagyon jó volt. Utána is nagy volt a buli, tök jó volt minden, újra kijött a tombolós feeling, és ezt a vonalat folytatva posztolom most ezt a számot! Következzen Guano Apes - Lords of The Boards! (szöveg)

Donnie Darko - Mad World

2011.04.22. 16:32

Mindannyian ismerjük, számtalan videó szomorú aláfestéseként, vagy akárhonnan. Ismerjük, szeretjük, hallgassuk meg. Ez a Donnie Darko filmzenéje is... szomorú, de néha muszáj szomorúnak is lennünk nem?! Köszönjük meg Michael Andrewsnak és a Tears for fearsnek!

 Egy újabb jeles magyar számmal szeretnék kedveskedni mára a minket látogatóknak. Az 1995-ben alakult HS7 már jogosan söpört be számos díjat. Mára már a magyar alternatív zenekarok egyik kiválóságának tekinthetjük őket. Ezért halljuk tőlük eme szuper muzsikát a Tudom, hogy szeretsz titokban c. szerzeményüket. (szöveg)

 

 Eszembe jutott ez a szám... :) Ennek külön története is lehetne, de olyan nagy végülis nincs. Hihetetlen szöveg mellé faintos ritmus, és Lovasi hangja, mi kell még egy jó számhoz?! És hogy miért jön most ez a szám? Mert meg van minden baszva, valamint ebből látszik, hogy Plota él és élés közben nem henyél... :D Lovasi András - Búcsúzó nap! (szöveg)

A könyvek hercege! Egy 1995-ben megjelent anime, ami egy fiatal lányról szól, aki imád olvasni és az álmok világában él! Ki nem??? Nagyon édes ez az anime, csak ajánlani tudom, az álmokról, az életről és az útkeresésről szól. Persze ha nem vagytok túl mesekedvelőek, akkor csak hallgassátok meg ezt az amúgy is ismert John Denver take me home, country road, 1971-es zeneszámot, ami egyben a West Virginia Mountaineers amerikai futball csapat indulója is és élvezzétek. Gyönyörű...

 A számot mindenki ismeri, a videót már szerintem kevesebben. Örök klasszikus, örök kedvenc, megunhatatlan, és ez a felvétel még tök vicces is. Az original verzió '56-ban készült, és a Toy Dolls dolgozta fel '82-ben... Nem is húzom tovább a szót, jöjjön a Nellie The Elephant! :) (szöveg)

Friends Theme Tune

2011.04.20. 10:14

Mert barátok nélkül semmit nem ér az élet! :_D Ez a dal mindig minden körülmények között vidítson fel mindenkit, mert mindenkinek vannak barátai! A sorozatot mindenki ismeri és legtöbben nem tudunk nem nevetni rajta! Főcímdala az I'll Be There for You a The Remrandstól hatalmas slágerré lett, miután a 45 seces zenéből egy 3 perces vágást csináltak, majd kibővítették és világsiker lett... Szóljon tehát a dal miközben felidézünk egy-egy vicces jelenetet és hangosan nevetünk! :_D (szöveg)

Beat Dis - Go on your own way

2011.04.20. 03:45

 Következzen egy magyar bandától egy kissé nagyon elég jó szám.:)  (szöveg)

Bár nem vasárnap van, szomorúság még lehet. Egy gyönyörű dalt szeretnék most megosztani mindenkivel, amin nem lehet nem sírni... Legalábbis nekem nem megy. Az 1933-as keltezésű dal az öngyilkosok himnusza! Elvileg több országban betiltották egy időre...  Két magyar szerző műve, egyrészt Seress Rezső bárzongorista szerezte, a szövegét pedig Jávor László költő írta és az 1999-es Szomorú vasárnap című film híres betétdala, melyben Marozsán Erika énekli el nekünk. Hallgassátok és ha tehetitek nézzétek meg a filmet is.... Aztán semmi öngyilkosság, csak egy kis szomorság! :_P (szöveg)

Radiohead - Creep

2011.04.19. 23:06

 Következzen egy igazi klasszikus a '90-es évek elejéről. Külön felhívnám a figyelmet a videóban a dalszövegre! (szöveg)

Radiohead - Creep:

 Jujj, április 19 van, szép, napfényes nap volt ma... :) Jöjjön is egy ilyen kicsit lötyögős, tavaszias, kicsit szerelmetes fílingű szám, beharangozó a jókedvre, meg úgy mindenre... A klipjét mondjuk jó, hogy eddig nem láttam, de most ezt is nézheti mindenki, szerintem förtelmes... :D De a zene nem rossz... :) Tehát következzen Gwen Stefani - The Sweet Escape! (szöveg)

Adele - Someone like you

2011.04.19. 01:28

 Insomniások figyelem így hajnali fél kettőkor. A következő szám garantáltan megnyugtat lelkileg és oly nyugodtan fogjátok a puha párnára hajtani a fejeteket mint még soha. Kár is a szavakat gyarapítani. Hallgassátok ti is Adeletől a Someone like you c. számot. (szöveg)

Kistehén Melankó - Budapest

2011.04.18. 23:56

Kistehén zenekar szétválása teljesen új irányokat nyitott meg és eléggé az alter világába sodródtak.. tudatosan. Jelen esetben egy Cseh Tamás számot dolgoztak fel az MR2 stúdiójában (szerintem sikerrel). A végeredmény eléggé megosztó lett, vagy nagyon szeretik vagy utálják de senkit nem hagy hidegen. (szöveg)

Kistehén Melankó - Budapest

 

Csak összehasonlításként az eredeti:

M.I.A. - PAPER PLANES

2011.04.18. 22:27

 A mai zene a Gettómilliomosból lehet ismerős. Többek közt ez a szám is nagy szerepet játszott abban, hogy a fent említett film elnyerte az oly rangos Oscar-gálán a kis arany szobrot a Legjobb filmzene kategóriában. Ezúton is tisztelgünk A. R. Rahman zsenialitása előtt. Szóljon a méltán híres M.I.A - Paper Planes (szöveg

 Most néztük tegnap az Eurotúra c. filmet, a zenék nagyon jók benne, és bár pár napja posztoltam a filmből, nem tudom megállni, hogy ez a Jet szám ne kerüljön ki, egyszerűen a ritmusa, a hangulata, a szövege, úgy mindene, nagyon klappol, és tök vidám is, pörgős, jókedvem van... :) Szóval Are You Gonna Be My Girl? :D  (szöveg)

süti beállítások módosítása