Pet Shop Boys - Love etc.

2011.04.10. 23:59

 MR2-őn egy időben sokat játszott szám volt, amire most külön felhívnám a figyelmet, az a szövege. Szóval a klip megcsodálása után tessék figyelni a szövegét, ajánlom mindenkinek!

Következzen hát a Pet Shop Boys - Love etc.:

 

 Nemrég mutatta egyik ismerősöm Lykke Li-t. Nagyon megszerettem ennek a Svéd lánynak a zenéit. Bármilyen hangulatom van mindig megnyugtat. Tudom, hogy nagyon rétegzene, de bízom benne, hogy nem fogjátok nagyon elutasítani. Sok jó zenéje van -számomra- ezért könnyen lehet, hogy később is fogok kitenni tőle zenét, kisebb-nagyobb időközökkel persze. Hallgassátok tehát Lykke Li és Kleerup közös szerzeményét az Until We Bleed-et. (szöveg)

 Tegnap este nagycsaládos program volt otthon, és a már többször tapasztalt "tehetségkutatóműsornézés" lett a vége, ami nem feltétlen rossz. Sőt, néha kifejezetten jó! A Csillag születik c. műsorban egy Krizbai Terézia nevű lány énekelte Demjén Ferenc - A szabadság vándorai c. dalát, és mellette kísérte zongorán. Ebben csak az az érdekes, hogy a lány vak. Mindig nagyon tisztelem az ilyen személyeket! A hangja szerintem annyira nem jó, de a zongora hatalmas, nagyon tetszik. Nálam a "Nem érti, miért nem látható" résznél tört el a mécses... De akkor a beszéd helyett jöjjön a videó! (szöveg)

Quimby - Amit kergetek

2011.04.09. 23:00

 Most következzen egy zene Magyarország egyik legjobb zenekarától, ha nem a legjobbtól. Engem személy szerint borzasztóan elvarázsol a hangulat amit képesek teremteni a szövegükkel. Lehetetlen dolog a sok zseniális daluk közül kiválasztani a legjobbat, így csak kiválasztottam az új albumukról az egyik általam legjobban preferált dalt, az Amit kergetek címűt. (szöveg)

 Húúú, ma nagyon jó kedvem van! Még fütyültem is csomót! :) Eszembe is jutott egy füttyögős szám, azt hiszem, a Young Folks c. dalt senkinek sem kell bemutatnom. Ha minden igaz, 2006-os a zene, és az előadóit idén nyáron élőben is meg lehet hallgatni a Szigeten... Azt hiszem elég is a beszédből, jöjjön a lényeg! Peter, Bjorn & John - Young Folks! (szöveg)

 A minap hallottam ezt a számot Lincoln Barrettől és rögtön megtetszett, annyira, hogy 3 napja folyamat ezt hallgatom. Elég régi, de mindenképp itt a helye az oldalon. Merem remélni, hogy másnak is el fogja nyerni a tetszését. Szóval szóljon Adele - Hometown Glory High Contrast feldolgozásában! (szöveg)

DJ Fresh - Gold Dust

2011.04.08. 08:23

 Lassan vége ennek a hétnek is, jöjjön hát valami pörgősebb, vidámabb! Mert a jókedv az fontos! :) Meg amúgy ez a hét sem volt szar, és a többi sem lesz az, mindig minden jó, és ennek a zenének a klipje is fain, az ugrálókötelezők tök jó arcoknak tűnnek, meg vicces is, szóval a videót is érdemes nézni... Aki nem ismeri, annak azért, aki ismeri, annak meg azért ajánlom! Jöjjön a mai felüdülés: DJ Fresh - Gold Dust! (szöveg)

Chicago - The Cell Block Tango

2011.04.07. 23:52

Ez inkább egy musical, illetve film részlet amit a Chicago c. filmből szedtem. Maga a film nagyon megfogott a hangulat, és a színészek játéka fergeteges volt..
meg persze a csajok elég kihívó öltözetben..ami megfogja az embert.. :) (szöveg)

 A jelenlegi hangulatom egy elég sajátságos zenét eredményez. Remélem nem köveztek meg miatta. Ha ilyen lefolyni a székről hangulatban vagyok és csak hátradőlnék akkor tutira, hogy ezt a zenét teszem be hozzá. Nagyon jó chill out zene ez a Thievery Corporation - Amerimacka. (szöveg)

 

 Egy szomorkás szám, így csütörtök reggelre. Az előadó személye nem hinném, hogy különösebb magyarázatot igényel, az életművével már bizonyított, a szám pedig egyik kedvencem tőle, az agyonhallgatott kategóriából... Hallgassa mindenki Zórán - Már a galambok se repülnek c. számát! (szöveg)

 Napom felvidítója, vérnyomásom felpumpálója ez a dal...úgyhogy gyorsan átállítottam az ébresztőmet...
Azóta is fáj a szívem hogy nem folytatták az albumot mivel mint majd halljátok igen ütősre sikeredett.
Szóval szóljon a Kispál és a Borz - Űrbemarkoló! (szöveg)

 Jöjjön egy kifejező zene, a mai naphoz illik is, és mivel Ákost le stipi-stopizták, ezért is erre a számra esett a választásom, örök kedvenc, megunhatatlan, a hangzása nagyszerű, szóval jöjjön a Massive Attack, Paradise Circus... (szöveg)

Ákos - 101-es szoba

2011.04.06. 10:59

Ma ünnepli Kovács Ákos a 43. születésnapját ezért stílszerű, hogy az én mai postom az ő zenéjéről szóljon, így adózva tehetségének. Azért választottam a 101-es szobát mert egyrészről a kedvenc könyvemből idéz az 1984-ből, másrészről zseniális, ahogy Ákos többi szerzeménye is. (szöveg)

 

Bran van 3000 - Drinkin in LA

2011.04.05. 22:32

Szintén egy régebbi Mr2-es szám, ami bennem mindig a laza nyugis nyári napokat juttatja eszembe, mikor a tűző napon 30 fokban a napernyő alatt műanyagszékekbe olvadva iszogattuk a 8%-os barna söröket és az élet értelméről filozofáltunk..

Remélem adja az érzést nektek is a Bran Van 3000 - Drinking in LA (szöveg)

 

The Prodigy - Out Of Space

2011.04.05. 22:28

 Na én is becsatlakozom a többiekhez. Zenei stílusomat tekintve mindent meghallgatok ami igényes. (Itt ki is esett a Belga...(habár van az az alkoholmennyiség, hogy Belga koncerten veressem.:S)) Magam részéről ezzel a Prodigyvel kezdeném.  (szöveg)

 

 Az MR2 Petőfi rádió szlogenje, hogy "annyi jó zene van", és ez nagyon igaz megállapítás! Jöjjön ma egy szerintem elég ismert szám, ha mást nem, annak biztosan beugrik, aki látta már A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső c. filmet... :) Szóval jöjjön a The Stooges - I Wanna Be Your Dog! (szöveg)

The Fratellis - Chelsea Dagger

2011.04.04. 18:29

Hali Robi vagyok! Ez az első próbálkozásom a blog világában, remélem tudok újdonságot mutatni, kezdve ezzel a kevésbé ismert de általam annál inkább kedvelt számmal, The Fratellis - Chelsea Dagger (szöveg):

30Y - Pont úgy kezdem el

2011.04.04. 17:43

 Elindul ez a blog is, majd kiderül, hogy mi sül ki belőle, milyen lesz. Elméletileg kevés beszéd és sok zene. Az első poszton csak kicsit agyaltam, hogy hogyan is kezdjem, de aztán jött az ötlet, hogy Pont úgy kezdem el... :) Szóval kezdésnek jöjjön a 30Y-tól a Pont úgy kezdem el c. szám! (szöveg)

 

süti beállítások módosítása