Egy jóféle buli rámférne már.... meg az emberek nagy részére is, akik aktivitásukat nézve már rég meghaltak.... 

Aki ismer engem az tudja, hogy imádom Florence Welch hangját, így nagyon örültem amikor meghallottam a közös produkcióját Calvin Harrissel a rádióban. 

Calvin Harris skót énekes, dalszerző, producer és DJ. Nevéhez olyan híres számok kötődnek, mint a The Girls, a Feel So Close, az I'm Not Alone vagy a You Used To Hold Me.

Martin Roth - Beautiful Life

2012.11.30. 11:03

Hallgassátok, nézzétek, élvezzétek...!

Hurts - Stay

2012.11.30. 10:39

Ezidáig egyetlen albumuk jelent meg Happiness címmel az angol zenekarnak. Művészetükre erőteljes hatással volt a Depeche Mode, és Prince is. Megjelenésükre nagyon vigyáznak. Külsőjük elegáns, letisztult. Saját bevallásuk szerint inkább vintage ruhákat hordanak. 2010 elején váltak híressé Better than love című dalukkal.  

Annyira jó, hogy már Florencenek ezt a számát is játssza a rádió, és még klipp is van hozzá!

Cults - Go Outside

2012.11.29. 21:24

Egész nap mehetnékem volt.... mégse mentem sehova... :S

Hair Musical - Hair (Magyarul)

2012.11.29. 15:58

Lassan olyan hideg van, hogy a csajoknak csak a haja látszik ki a ruha+kabát+sapka_sál(opcionális) alól... :) Szóval én szeretem a telet is... :)

Imádom a Nirvana-t, végigkísérte gimis éveimet. Általáben nem szeretem a remixeket, de ezt valamiért nagyon!   

Foo Fighters - These Days

2012.11.28. 12:45

Egy másik Foo Fighters számot akartam, megnéztem eddig mik vannak már fent a blogon és ekkor láttam, hogy ez nincs. Pedig én biztos vagyok benne, hogy posztoltam....  azt hiszem néha képzelődök :D Kb 2 hónapon keresztül minden nap 10-20 x vagy ki tudja, szóval rengetegszer hallgattam :) Imádom!!!!

nem tudom, hogy honnan és azt sem, hogy merre .... ment, és közben nem kérdezett semmit. ő már tudta nagyon jól, ez most csak kalandról szól, nevét sem mondta, csak: adta alám a lovat a fülembe, ADTA ALÁM A LOVAT A FÜLEMBE...!!!

Minden ott kezdődik el,
Ahol a világ térdepel.
Minden ott kezdődik el,
ahol már nem érnek el...

Már akkor megtetszett a szám amikor a Sex és New York utolsó részében Carry rádöbben arra mi is igazán fontos számára az életben.

Mc Solaar Szenegálban született, Franciaországban él, és a világ legismertebb francia nyelvű rappere. 

Zaz - Je Veux

2012.11.27. 17:13

Egy albumról, ahol egy szám szövegét sem értem, mégis tetszik mindegyik...

Szerző: Plota

Szólj hozzá!

Címkék: zaz je veux

Thé à la Menthe - La Caution

2012.11.27. 11:37

Egy jó kis dal az Ocean's 12 Soundtrackjéről. Ez az instrumentál változat, amit a filmben is hallhattatok. Ha kíváncsiak vagytok, hogy szól eredetiben a szám könnyen megtaláljátok a Youtube-on.

Hősök - Enyém vagy

2012.11.26. 23:51

Itt a következő djuice reklám zenéje.... 

Massive Attack - Teardrop

2012.11.26. 15:04

Egy bizonyos sorozatból biztosan sokaknak ismerős, viszont én mostanság a rádióban hallottam meg...

Négy év után új stúdióalbummal jelentkezik a Heaven Street Seven. A Felkeltem a reggelt című lemez hivatalosan kapható a boltokban, ugyanakkor ingyenesen meg is hallgatható, a zenekar ugyanis az elejétől a végéig feltette azt a YouTube-ra, mi pedig ezt rögtön meg is mutatjuk. A videók alatt Szűcs Krisztián frontember dalokhoz fűzött kommentárjai olvashatók. A fiúk országszerte koncerteznek.

 

Caro Emerald - Back It Up

2012.11.25. 19:43

Caro Emerald holland jazz énekesnő, 2009 nyarán debütált a Back It Up slágerrel. Eddig egyetlen albuma jelent meg, a Deleted Scenes from the Cutting Room Floor 2010 januárjában, mely 30 hétig vezette a német lemezeladási listákat, és hatalmas sikert hozott neki Európa nyugati részén.

Elragadó - egy szóval jellemezve.

Az egész klip már az elején tökéletes, aztán megjelenik benne egy gyönyörű lány, onnantól nem lehet elkapcsolni. Ráadásul még angol felirat is van azoknak, akik valamilyen okból nem tudnak lengyelül. Hallgassátok meg, nézzétek végig, nem bánjátok meg :)

Little Boots - Shake

2012.11.24. 08:35

Victoria Christina Hesketh egy brit elektropop stílust képviselő dalszerző és énekesnő. Ismertebb nevét (Little Boots) egy barátjától kapta, aki gyakran utalt kicsi lábméretére.

Erykah Badu - Appletree

2012.11.23. 08:27

Erykah Badu, eredetileg Erica Abi Wright, amerikai  neo-soul/rnb énekesnő. A nemrégiben megjelent Before The Music Dies dokumentumfilmben a mai, halálán lévő zenei életről beszél.

Első albumáról a Baduizmról az Appletree gyorsan népszerű lett. Ha tetszik hallgassátok meg az On & On-t is.

süti beállítások módosítása