Nem szoktunk politizálni, de mikor Serj Tankian a mi Viktorunknak ír és énekel akkor kénytelenek vagyunk. A sztorihoz tudni kell, hogy Serj Tankian, a System of a Down énekese örmény származású. Azt hiszem ezzel mindent megmagyaráztam. Mint ismeretes, nagy vonalakban a kormányunk kiadott egy hidegvérű gyilkost Azerbajdzsánnak -akivel még kiadatási egyezményünk sincs-, aki azért gyilkolta meg embertársát mert az örmény származású. Nonszensz. 

Ezekkel az információkkal a birtokunkban meg lehet érteni az Örmény emberek, köztük Serj Tankian felháborodását, aki egészen addig megy, hogy egy elég csípős dalszöveggel és dallammal megáldott számot engedett ki a kezeik közül. Íme hát: 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gonzo 2012.09.09. 21:46:33

Ez a szám 2010-es.
Attól még aktuális.

bogardus 2012.09.09. 22:57:05

De most komolyan: miért kap egy tökre félrevezető és fals információkat tartalmazó cikk (Serj Orbánnak írta a számot) Index címlapot? úgy nagyjából hangulatkeltésen túl semmire nem jó.

DartagnanX 2012.09.09. 23:37:46

Nagyon szórakoztató, hogy ilyen sokan beszopták, és elkezdenek lamentálni a youtube hozzászólásokban a témán. :)

Verbalis Inkontinencia 2012.09.10. 00:54:58

@bogardus: Kattintásért a lelküket is... manipulativ bulvár
süti beállítások módosítása